UKA LIVE!

DATO: 10.10.2019

TID: 21.30

STED Storsalen

PRIS:  fra 190,-

ALDERSGRENSE: 18 år


UKA live! Et konsept der vi samler en håndfull av Norges morsomste til en latterfull helaften.

En god latter forlenger UKA, og det er ingen tvil om at denne gjengen kan å levere på akkurat dette. Til å lede showet har vi komi-kongen Christian Mikkelsen, fast medlem av underholdningsavdelingen på NRK1. Mikkelsen er også kjent for sine mange morsomme utsagn. Med seg på laget har han Maria Stavang, Jonna Støme og Martin Lepperød. Sammen skal de levere ett spektakulært show, som vil gi magemusklene dine noe å jobbe med.

Instagram-yndlingen Maria Stavang, bedre kjent som piateed, blir beskrevet som «et nytt stjerneskudd på komikerhimmelen». Hun er, med sine 200 000 følgere på Facebook og Instagram, en uredd stand-up komiker som gjerne tar opp tabubelagte temaer på en humoristisk måte. Dette følges igjen opp av Jonna Støme, hele Norges Barne-TV-vert. Han har siden den gang gjort stor suksess som komiker og programleder landet rundt. Sist, men ikke minst, gjester Norges nye, men spennende komiker-tilskudd Martin Lepperød scenen. Denne komikeren har mye å by på, og vi kan derfor garantere deg en helt fantastisk kveld.  

Gjør deg klar for en solid latterbombe hvor grenser pushes og latterkuler sendes i hytt og pine. En helaften med humor har det aldri vært noe å si på, og med Norges beste komikere i manesjen er det bare å lene seg tilbake og skru fjeset i “glise-modus”!

Vi vil gjerne lagre informasjon om hvordan du bruker nettsiden vår.
Les mer