Ellen einan

EMILIE NICOLAS

DATO: 18.10.2019

TID: 21.30

STED Storsalen

PRIS:  fra 350,-

ALDERSGRENSE: 18 år


Emilie Nicolas har med sine album “Like I'm a Warrior” og “Tranquille Emile” posisjonert seg som en av landets dyktigste vokalister og låtskrivere, 18. oktober inntar hun Storsalen!

Det er med stor glede at UKA kan presentere nok en musikalsk perle til UKA-19!

Med debutsingelen “Pstereo” i 2013 og det påfølgende debutalbumet “Like I'm a Warrior” i 2014 posisjonerte Emilie Nicolas seg som en av landets fremste vokalister og låtskrivere. I 2018 slapp hun ny musikk, og med det andre albumet “Tranquille Emilie” har Nicolas vist at hun med glans mestrer kunsten å produsere låter om livets store spørsmål, samtidig som hun holder det nært og hverdagslig.

Det nye albumet inneholder elleve varierte låter og er et prakteksempel på at albumformatet fortsatt er aktuelt i en tid preget av singler og spillelister. Albumet gjorde seg fortjent til hele to Spellemannpriser tidligere i år - i kategoriene Årets album og Årets popsolist. Nicolas har flere ganger gjestet Trondheim og gitt uforglemmelige musikalske opplevelser, senest i Nidarosdomen under Jazzfest 2019. I oktober vender hun tilbake til Trondheim, og det er ytterst gledelig å kunne presentere henne i Storsalen den 18. oktober!

Vi vil gjerne lagre informasjon om hvordan du bruker nettsiden vår.
Les mer