BERNHOFT AND THE FASHION BRUISES
[FÅ BILLETTER IGJEN]

DATO: 03.10.2019

TID: 22.30

STED Storsalen

PRIS:  fra 290,-

ALDERSGRENSE: 18 år


Med sin evne til å begeistre publikum er Bernhoft and The Fashion Bruises klare til å gi en minneverdig musikalsk opplevelse 3. oktober i storsalen!

Det har skjedd ekstremt mye i Jarle Bernhofts musikalske karriere på de ti årene som har gått siden debutalbumet ble sluppet. Et durabelig knippe utgivelser, en Grammy-nominasjon, opptredener på store amerikanske talkshows og en haug med turneer senere er det en atskillig tryggere artist som ser tilbake på seg selv. Ti år etter at debutalbumet «Ceramik City Chronicles» kommer hans nye album «Humanoid». Denne gangen har han med seg sitt faste band The Fashion Bruises og innspillingen har foregått mer eller mindre live.

Om Jarle Bernhoft har en programerklæring er det at han ønsker å få folk til å danse og tenke samtidig. Tematikken på «Humanoid» skifter mellom Bernhofts optimistiske og desillusjonerte syn på verden. Plata har blitt formet av omveltningene i verden vi lever i, der ting som miljøkrisen og flyktningeproblematikk skaper stadig større motsetninger mellom mennesker.

“Som person slites jeg litt mellom pessimisme og optimisme, og det tror jeg skinner igjennom på denne plata. Men, jeg har blitt utrolig glad i å spille gitar igjen, det har på en måte blitt mitt happy place jeg kan rømme til. Det bærer plata preg av, rent instrumentalt.” - Bernhoft

Det nye albumet består av låter som er hakket mer up-beat enn tidligere materiale og det har anslag av ren rock uten at Jarle vil gi det stempelet «retro». Med seg på innspillingen hadde han Fredrik Wallumrød på trommer, Nicolay Tangen Svennæs på keyboard og Vemund Stavnes på bass. Bjarne Stensli har sittet bak spakene under innspillingen.

Vi vil gjerne lagre informasjon om hvordan du bruker nettsiden vår.
Les mer