UKEKONTORET MED THOMAS SELTZER
[FÅ BILLETTER IGJEN]

DATO: 06.10.2019

TID: 18.00

STED Storsalen

PRIS:  fra 170,-

ALDERSGRENSE: 18 år


Temaet for diskusjonen i UKEkontoret vil være psykisk helse. For å diskutere dette temaet har Thomas Seltzer fått med seg publikumsfavoritten Morten Hegseth, skuespilleren og samfunnsdebattanten Ulrikke Falck og journalisten Ingeborg Senneset.

I løpet av ti år med latter, tårer og refleksjoner i Den Gode Samtales tjeneste har Thomas Seltzer og Trygdekontoret fått en plass i det norske folks TV-hjerter, og tatt debattene ingen andre har turt (eller giddet) å ta. NRK-serien har vunnet tre Gullruten-priser, og programmet har skapt debatt da det har tematisert ulike samfunnsaktuelle temaer.

Temaet for diskusjonen i UKEkontoret vil være psykisk helse. For å diskutere dette temaet har Thomas Seltzer fått med seg publikumsfavoritten Morten Hegseth, skuespilleren og samfunnsdebattanten Ulrikke Falck og journalisten Ingeborg Senneset. I tillegg kommer psykologspesialist Svein Øverland som har spesialisering innen barne- og ungdomspsykologi, samt retts- og sikkerhetspsykologi. Både Ulrikke Falck og Ingeborg Senneset er kjent for å delta i debatten rundt psykisk helse og kroppspress. Morten Hegseth er også kjent for å delta i debatter om bloggere og offentlige rollemodeller. Med dette panelet blir det spennende å se hvordan samtalen tar i vei når UKEkontoret går av stabelen 06. oktober i Storsalen.

Vi vil gjerne lagre informasjon om hvordan du bruker nettsiden vår.
Les mer