support

ALESSO

DATO: 18.10.2019

TID: 18.00

STED Dødens Dal

PRIS:  fra 490,-

ALDERSGRENSE: 18 år


Selveste Alesso kommer til Dødens Dal for å gi Trondheim en uforglemmelig konsertopplevelse! Men han kommer ikke alene – han vil nemlig få selskap av Julie Bergan og Sonny Alven!

Alesso, eller Alessandro Lindblad som er hans opprinnelige navn, er en svensk musiker innen House og en velkjent DJ som har oppnådd stor suksess verden over. Han har gjestet store festivaler som både Coachella, Tomorrowland og Electric Daisy Carnival, og i oktober står UKA for tur! Suksessen til Alesso tar ingen ende foreløpig, og han fortsetter å produsere hits som stadig klatrer opp på listene og vinner priser. ”Let Me Go”, ”REMEDY”, ”Under Control” og ”If I Lose Myself”, for å nevne noen. Hans evne til å produsere hit etter hit, underholde, og sette opp spektakulære lysshow har gjort ham til en av house-sjangerens mest anerkjente artister.

Julie Bergan har vist seg å være en av de mest ettertraktede og energiske liveartistene landet har å by på. Med sin livlige personlighet, kraftfulle vokal, og altoppslukende fremføringsevne skyter hun publikums forventninger til himmelen og tilbake. Det unge talentet har så langt samlet over 500 millioner musikk strømminger og tallene vokser hvert sekund. Etter slippet av det 2x platina selgende debutalbumet «Turn On The Lights» i 2018 har alle piler pekt oppover for stjerneskuddet. Supersamarbeidet «Ignite» med K-391 og Alan Walker ble Bergans andre norske #1 på VG-lista, og den ble også kåret til årets norske låt under NRJ Awards i fjor.

DJ og produsent Sonny Alven, aka. Sondre Alvestad, vokste opp i Fana utenfor Bergen. 25-åringen startet karrieren med å slippe remixer på nett, og han fikk massiv support. Det hele inspirerte han til å lage egen musikk, og han bestemte seg for å studere elektronisk musikk på universitetet. Det hele ledet til at han fikk platekontrakt med Universal Music, og hans første hit, «Our Youth», var et faktum. Låten har blitt strømmet over 40 millioner ganger alene, den lå 4 uker på 2. plass på de offisielle Norske radiolistene, og ble nominert til «Årets Låt» på Spellemannsprisen. Siden den gang har Sonny Alven blitt en av Norges mest etterspurte DJer, og i 2019 har han sluppet låtene «All In My Head» og «On My Mind» som begge har vært listet på P3.

Gjør deg klar for å bli blåst av banen når disse artistene setter sitt preg på Dødens Dal. Har du ikke kjøpt billetter vet du hva du må gjøre. Vi gleder oss til å servere Trondheimspublikummet en energisk og musikalsk gavepakke den 18. oktober!

Vi vil gjerne lagre informasjon om hvordan du bruker nettsiden vår.
Les mer