ALESSO

DATO: 18.10.2019

TID: 18.00

STED Dødens Dal

PRIS:  fra 490,-

ALDERSGRENSE: 18 år

Alesso har opptrådt på noen av verdens største musikkfestivaler som Coachella, EDC, Ultra og Tomorrowland - og i oktober blir han å se i Dødens Dal!!!

Alesso kommer til Dødens Dal for å gi Trondheim en uforglemmelig konsertopplevelse! Alessos evne til å produsere hit etter hit, underholde, og sette opp et spektakulært lysshow har gjort ham til en av house-sjangerens mest anerkjente artister – så dette blir garantert dans, jubel, gåsehud, nytelse og ikke minst en stor fest!!

Alessandro Lindblad, født i Stockholm 1991 med svensk og italiensk arv, er svensk musiker innen House. Han spilte piano som syvåring, men begynte å interessere seg for elektronisk musikk da han var 16. Da Sebastian Ingrosso kontaktet ham og spurte om han ville samarbeide ble han introdusert for DJ-faget, og siden har det bare gått én vei.

Et samarbeid med Ingrosso fra Swedish House Mafia og Ryan Tedder (OneRepublic) om singelen ”Calling (Losing My Mind)” solgte til to ganger platina i Sverige og nådde førsteplass på Billborad US sin liste over Dance Club Songs i 2012.
Et samarbeid med Calvin Harris og Hurts om singelen “Under Control” solgte til gull i USA i 2014.
Samarbeidet med OneRepublic om låta “If I Lose Myself” resulterte i fire ganger platina i Sverige i 2013.

Med utgivelsen av “Heros (We Could Be)” sammen med Tove Lo skapte Alesso en verdenskjent hit som solgte til platina i USA i 2014, og han nådde igjen førsteplass på Billboards US liste over Dance Club Songs.

Suksessen til Alesso tar ingen ende foreløpig, og han fortsetter å produsere store låter som stadig klatrer opp på lister og vinner priser. ”Let Me Go”, ”REMEDY”, ”Under Control” og ”If I Lose Myself”, for å nevne noen. I 2018 gjorde han tre utsolgte show i det historiske Hollywood Palladium i Los Angeles. I februar 2019 spilte han for over 250 000 publikummere da han deltok på Venezuela Aid Live. Han har opptrådt på noen av verdens største musikkfestivaler som Coachella, EDC, Ultra og Tomorrowland - og i oktober blir han å se i Dødens Dal!!!

For spørsmål om billettsalg, se uka.no/info#billetter

Vi vil gjerne lagre informasjon om hvordan du bruker nettsiden vår.
Les mer