YLVIS - THE EXPENSIVE JACKET TOUR

DATO: 05.10.2019

TID: 19.00

STED Dødens Dal

PRIS:  fra 390,-

ALDERSGRENSE: 18 år


Brødrene Bård og Vegard Ylvisåker, også kjent som Ylvis, kommer til Trondheim for å gi oss et forrykende show 5. oktober. UKA og Dødens dal vil også være deres eneste fremførelse av showet i 2019, så dette vil du ikke gå glipp av!

De har over 1.000.000.000 visninger tilsammen på YouTube.
De har solgt plater til multi-platinum og har vært 3 uker nummer 6. på Billboard Hot 100.
De har gjestet de største talkshowene i USA som: The Ellen DeGeneres Show sammen med Drake og spilt med The Roots på Late Night with Jimmy Fallon.
De har vært på førstesiden av The New York Times.
De har solgt nesten 1.000.000 barnebøker.
De har spilt i Las Vegas - etter Elton John og Chris Brown, før Kate Perry og Queen.
De har mottatt MTV-Award i Latin Amerika og motsatt MAMA Award i Hong Kong.
De er nå klar for UKA i Trondheim.

Ellers kjenner du dem kanskje fra prisbelønte TV-programmer som "I Kveld med Ylvis" eller "Stories from Norway”. De har også gitt ut flere singler hvor de har markert seg som karismatiske artister som mestrer kunsten å danse og synge samtidig. Gjennom ulike show og konserter har de bergtatt den norske befolkningen og vist at det går an å lykkes uten å snakke ned andre eller ha et politisk budskap i tekstene sine. Til UKA kommer Ylvis med stor produksjon, dansere, gjeste-artist og fullt band.

Denne kvelden får du ikke bare én konsert, men to! Som en special guest sammen med YLVIS kommer nemlig gutta i “Hit for Hit” tilbake til byen! I januar hadde de konsert for en fullsatt Storsal, og nå er de klare for å gjenta suksessen i Dødens dal sammen med YLVIS. “Hit for Hit LIVE” er en konsertforestilling der Jakob Schøyen Andersen og Fridtjof Stensæth Josefsen tar med seg karakterene fra den kritikerroste TV- serien sin, “Hit for Hit”, opp på scenen. I denne TV- serien, som blir omtalt som en sketsjbasert mockumentary om musikk og musikkbransjen, møter vi karakterer som blant annet Lasse Lazer, Bakpå Beat-makerne Odd Nasty, Dobbel Derek og Patrik P med sitt crew. “Alvorlig bra musikktøys” skriver VG om denne humorserien som ble nominert til beste humorprogram under Gullruten 2018.

Gjør deg klar for en unik kveld i Dødens dal fullstappet med latter, musikk og moro. Dette kan ikke bli annet enn bra!

Vi vil gjerne lagre informasjon om hvordan du bruker nettsiden vår.
Les mer