DAGENS BEDRIFT: EQUINOR

DATO: 03.10.2019

TID: 11.00

STED Utenfor Huset

PRIS:  Gratis

ALDERSGRENSE: Ingen


Dagens Bedrift er så mye mer enn en vanlig bedriftspresentasjon. Under UKA vil Trondheim få besøk av flere spennende bedrifter. Disse bedriftene vil disponere en hel dag under festivalen til å bli kjent med studenter. Den 3. oktober kan du bli bedre kjent med Equinor.

Den 3.oktober presenterer UKA stolt sin hovedsamarbeidspartner, Equinor. Konsernsjef i norges største selskap, Eldar Sætre kommer til Realfagsbygget. Eldar vil starte dagen klokken 11.00, og dere kan videre besøke oss på et større stand konsept. Dette vil du ikke gå glipp av! Og følg med for mer informasjon.

Om bedriften:
Vi er Equinor, et bredt energiselskap med en stolt historie. Vi er 20.000 engasjerte kolleger som utvikler olje, gass, vind og sol i mer enn 30 land. Equinor er den største operatøren på norsk sokkel, blant verdens største offshoreoperatører, og en stadig viktigere aktør innen fornybar energi. Med skandinavisk utforskertrang og engasjement for sikkerhet, likeverd og bærekraft, bygger vi en global virksomhet tuftet på våre verdier og framtidens energibehov.

Vi vil gjerne lagre informasjon om hvordan du bruker nettsiden vår.
Les mer