ROASTEN AV NORTHUG

DATO: 04.10.2019

TID: 19.00

STED Dødens Dal

PRIS:  fra 290,-

ALDERSGRENSE: 18 år


Spenn deg fast og gjør deg klar for tidenes Roast i Dødens Dal! Den 4. oktober er det bare å finne frem popcornet, for da er det nemlig vår kjære skikonge, Petter Northug, som skal i ilden.

Konseptet stammer opprinnelig fra USA, men fikk sitt inntog i Norge med TV-­programmet «Roast fra Chat Noir» på TV Norge. 4. oktober er det bare å finne frem popcornet, for da er det nemlig vår kjære skikonge, Petter Northug, som skal i ilden. Det blir nok alt annet enn et barneskirenn når Nils Ingar Aadne, Else Kåss Furuseth, Jonis Josef, Marlene Stavrum, Dag Sørås, Kevin Kildal, Alex Rosén og Linnéa Myhre står i kø for å roaste trønderen.

Selvironi er kveldens nøkkelord. Tykk hud og en stor dose selvironi er egenskaper som både den som blir roastet, og publikum, må ha. Showet vil by på humoristiske fornærmelser, drøye vitser og kommentarer som går langt over streken. Det blir en latterliggjøring uten like, og det blir definitivt høy temperatur i Dødens Dal denne kvelden.

Hvem er kongen? Det gjenstår å se. Dette blir et unikt fyrverkeri av et show som du garantert vil få med deg! Sikre deg billetter og sitt klar når janteloven møter seg selv i døra 4. oktober.

Dørene åpner kl 19:00, men showet starter ikke før 20:00!

Vi vil gjerne lagre informasjon om hvordan du bruker nettsiden vår.
Les mer