kødd

PROFESJONELL KØDDING

DATO: 18.10.2019

TID: 19.00

STED Huset

PRIS:  fra 110,-

ALDERSGRENSE: 18 år


To vanlige, snille gutter ville lage noe og vise det til folk. De lagde et show. Det ble en enorm suksess, og ryktene sier at Edgar solgte mer øl under showet enn under UKErevyen. Derfor kom UKA-19 på banen og ga våre to helter ubegrensede midler.

To vanlige, snille gutter ville lage noe og vise det til folk. De lagde et show. Det ble en enorm suksess, og ryktene sier at Edgar solgte mer øl under showet enn under UKErevyen. Derfor kom UKA-19 på banen og ga våre to helter ubegrensede midler. Megalomanien grep dem, og mellom seljakt i Antarktis og "seminar" i Las Vegas lagde de et marginalt bedre show.

Vil det bli sketsjer? Kanskje. Videoinnslag? Ikke utenkelig. Kommer Tharald til å være på scenen? Spørs, han sa han skulle ut i helgen. Vil Mak endelig tørre å gjøre en TED-talk? Vi kan ikke love noe. Blir det morsomt? Som svar på dette sier guttene «Spørs hvor mye du drikker det;);););)», «Vi skal prøve å gjøre bra Humor™», og «Moren min synes et av innslagene var artig. Men hun synes Kristian Valen er verdens morsomste person da. Ikke skriv det»."

Det blir show på Klubben, vi gleder oss!

Vi vil gjerne lagre informasjon om hvordan du bruker nettsiden vår.
Les mer