Astrid S til UKA-23

Det er en ære å introdusere årets første artistslipp til UKA-23! Sammen med Ruben, og Emelie Hollow på support, inntar Astrid S Dødens dal den 14. oktober!

Published:  18.07.2023

Den norske popstjernen Astrid S er klar for UKA-23, og er klar for å glede publikum med fengende låter og gode vibrasjoner i Dødens dal! Med seg har hun popfenomenet Ruben, og stjerneskuddet Emelie Hollow på support.

Med over 2,3 milliarder streams på hitsingler som “Hurt So Good”, “Think Before I Talk” og “Emotion” har Astrid S solgt ut verdensturneer. Astrid S ble i 2017 tildelt Spellemannprisen i kategorien “Årets Nykommer”. Året etter gikk hennes nye singel, “Think Before I Talk”, rett inn på førsteplassen på VG-lista. Samme år fikk Astrid S prisen som “Årets Spellemann”, dette lenge før hennes første debutalbum “Leave It Beautiful” kom ut i 2020.

Ruben har siden 2017 rørt utallige med sine euforiske melodier, nydelige stemme og ærlige historier. Han har på kort tid befestet seg som et av Norges store pophåp, og fikk i 2020 prisen for “Årets Låt” under Spellemannprisen for låten “Lay by Me”. I år slipper han endelig sitt debutalbum, som vil prege liveshowet som han bringer til Dødens dal stort.

Emelie Hollow er en rå låtskriver, med en vakker stemme. Emelie rørte hele Norge med Årets viktigste låt for VG med “Alene sammen”.

Sammen vil trioen skape en helt unik festivalopplevelse som du ikke vil gå glipp av! Ta med dine nærmeste og møt opp på en konsert du sent vil glemme.

Billettsalget åpner torsdag 23. februar klokken 12:00 på uka.no.

Other news

Vi vil gjerne lagre informasjon om hvordan du bruker nettsiden vår.
Read more