Ukens UKEfunk: Josh Jude

“Ble født med seks fingre på den ene hånda!”

Published:  16.08.2023

Hils på Josh - Personalassistenten i Dødens dal!

Josh Jude er er 21 år og kommer fra Lillestrøm. Han studerer Elektronisk systemdesign og innovasjon. Han tilhører seksjonen Arena som er de som setter opp festivalen på områdene utenfor Samfundet. De skal blant annet sette opp UKAs ikoniske telt i Dødens dal, og sette opp konserter i Spektrum. Gjengene i Arena planlegger og gjennomfører arrangementer på tre forskjellige arenaer rundt om i byen, med sikkerhet og gode publikumsopplevelser i fokus.

Esten

Personalassistentene, som er Josh og én til, jobber sammen med personalansvarlig under arrangementene som daghavende personal i Dødens dal. Deres ansvar er å passe på at alle vertskapskoordinatorene, medicine, vertene og omsorgsfunkene våre har det bra under jobb. En typisk dag for han kan dermed starte i 12-13 tida, hvor tiden frem til doors (1 time før showstart) brukes på briefing av alle tilstede, samtidig som han passer på at alle er der de skal være og vet hvilke oppgaver de har den kvelden. Under showet tar personalassistentene runder og følger opp alle på jobb, og er alltid beredte på alle mulige nødstilfeller som kan oppstå. Etter showet er vakten til Josh over.

Josh har tidligere hatt verv i UKA-21, og da var han bartender i Bodegaen. Den spontane avgjørelsen for å bli med ga mersmak for UKA og det gjorde at han ville fortsette å ha verv her. Men denne gangen ville han gjøre noe som ville gi han mer ansvar og erfaring. Han forteller at han elsker å ha verv, og liker at det holder han ganske opptatt. Det han liker best med vervet sitt er muligheten til å snakke og bli kjent med nye mennesker. Dette mener han verv bidrar ganske bra med.

Det Josh gleder seg aller mest til i UKA er: (å bli dritsyk og skippe masse forelesninger) Å være der det skjer!! Vervet mitt gjør at jeg må være tilstede under arrangementene i Dødens dal, så nå er jeg veldig snill mot lommeboka:) Å få sete på første rad + passe på at alle som jobber der har det bra er ikke noe jeg sier nei til!

Other news

Vi vil gjerne lagre informasjon om hvordan du bruker nettsiden vår.
Read more