Ukens UKEfunk: Isak Hjelle

"Jeg har vært 34 meter under havet"

Publisert:  29.03.2023

UKA vil i oktober bestå av 2000 frivillige studenter som alle har hver sin unike historie. Ukens UKEfunk gir deg et innblikk i hvem folkene bak UKA virkelig er.

Hils på Isak - personalansvarlig i Baccarat!

Isak Hjelle

Isak er 24 år og kommer fra Bergen. Han studerer Bygg- og miljøteknikk på NTNU og tilhører gjengen Arena – Baccarat. Isak var servitør under UKA-21, og servitør under UKA-19, og fikk da muligheten til å jobbe med en rekke engasjerte og flinke folk. Nå ønsker han å oppleve mer av den magiske UKEfølelsen,og ser frem til en tid med nye spennende utfordringer i arbeidet med UKA-23.

Baccarat tilhører Arenaseksjonen og bidrar til å lage festivalene utenfor Samfundet. Gjengene i Arena planlegger å gjennomføre arrangementer på tre forskjellige arenaer rundt om i Trondheim. De har fokus på sikkerhet og gode publikumsopplevelser.

Isak forteller at det han elsker mest med vervet sitt er alle menneskene han får være med. Han forteller at alle er veldig engasjerte og flinke til å samarbeide.

  • Det er de frivillige som gjør UKA mulig og jeg synes det er veldig gøy å få være en del av det, forteller 24-åringen.

Det han gleder seg mest til er åpningen av Baccarat-teltet:

  • Etter mye planlegging og rigging ser jeg frem til å se teltet stå ferdig. Jeg tror det blir et utrolig fint øyeblikk når vi ser resultatet av alt arbeidet vi har lagt inn.

Isak forteller at han opplevde hektiske perioder under UKA-21, men at å håndtere det var med å gi mye mestringsfølelse. Han ser frem til det samme i UKA-23.

Andre nyheter

Vi vil gjerne lagre informasjon om hvordan du bruker nettsiden vår.
Les mer