Kundestøtte for billettkjøp

Lurer du på noe som ikke står her? Kontakt oss på: billettsupport@uka.no

Kan jeg bytte/refundere billetten min?

Kjøpte billetter kan ikke refunderes eller byttes, unntatt ved avlysninger. I slike tilfeller kan du ta kontakt med billett-support@uka.no for å få billetten din refundert.

Hva betyr priskategoriene “medlem” og “ikke-medlem”?

Hvis du er medlem av Studentersamfundet kan du kjøpe billetten din til medlemspris. En medlemsbillett er bare gyldig sammen med et medlemskort. Husk at du derfor må ta med og vise fram et gyldig medlemskort i tillegg til billetten din på arrangementet.

Jeg har kjøpt medlemsbillett, men er ikke medlem på Samfundet! Hva gjør jeg?

Du kan få omgjort medlemsbilletten til en ikke-medlemsbillett mot at du betaler mellomlegget. Besøk et av UKAs utsalgssteder, så får du hjelp til å endre billetten din. UKAs utsalgssteder finner du her.

Hvor finner jeg UKAs utsalgssteder for billetter? Under UKA kan du benytte deg av UKAs billettbrakke eller billettluka i hovedinngangen på Samfundet. Billettbrakken kan benyttes for å kjøpe billetter, og få hjelp med billettrelaterte spørsmål og problemer. Billettbrakken finner du her -- omtrent midt i mellom Samfundet og Dødens dal, rett overfor Bunnpris.

Er UKA bare for studenter?

Du må ikke være student for å delta på UKA sine arrangementer. UKA er Norges største kulturfestival, og med hundrevis av arrangementer skaper UKA magiske øyeblikk for alle!

Kan jeg legge billetten på medlemskortet mitt?

Velger du billettløst når du kjøper billett, blir selve medlemskortet billetten din. Da trenger du kun å ta med medlemskortet ditt for å slippe inn på arrangementet. Merk: Du kan kun ha én billett på kortet per arrangement. Resten vil du få tilsendt på e-post.

Hvordan får jeg billettene jeg har kjøpt på UKA.no?

Når du har betalt for billettene får du en bekreftelse av kjøpet på e-post med billettene vedlagt, som du printer ut og tar med på arrangementet. Mer utfyllende informasjon om hvordan du åpner filen med de vedlagte billettene står i samme epost.

Hvor kan jeg få hjelp med billetter? Send en epost til billett-support@uka.no, eller besøk oss på et av UKAs utsalgssteder!

Hvordan blir jeg medlem av Samfundet?

Klikk deg inn på samfundet.no/medlemskap for informasjon om hvordan du blir medlem av Samfundet.

Jeg ønsker å videreselge min billett. Hvordan stiller UKA seg til det?

Videresalg eller kjøp av billetter utenom direkte fra UKA.no eller et av våre utsalgssteder skjer på egen risiko. Merk: I henhold til lov om svartebørssalg, kan ikke billetten selges til høyere pris enn det den ble kjøpt for.

Jeg har behov for tilrettelegging

Ta kontakt med tilgjengelighet@uka.no,hvis du har behov for tilrettelegging, eller spørsmål rundt dette. Ledsager kommer inn gratis ved fremvisning av gyldig ledsagerbevis.

Hvor finner jeg mer informasjon om billetter?

Du finner mer informasjon om billetter på UKA.no. Priser, tidspunkt, aldersgrenser og annen informasjon som gjelder for de ulike arrangementene finner du også her.

Har du noen andre spørsmål om billetter som ikke står her? Kontakt oss på billett-support@uka.no.

Vi vil gjerne lagre informasjon om hvordan du bruker nettsiden vår.
Les mer