Ukens UKEfunk: Inge Slettan Ulvund

"Jeg har jobbet i kollektivtransportsektoren i 10 år, men har ikke lappen"

Publisert:  05.04.2023

UKA vil i oktober bestå av 2000 frivillige studenter som alle har hver sin unike historie. Ukens UKEfunk gir deg et innblikk i hvem folkene bak UKA virkelig er.

Hils på Inge Slettan Ulvund - Internområdeansvarlig!

Ulvund er 27 år og kommer fra Kristiansund. Nå studerer han arkeologi her på NTNU. Inge har rollen som Internområdeansvarlig i Logistikk.

Inge er ikke ukjent i UKEverden, med både verv fra UKA-19 og UKA-21. Her har han vært UKEmusiker i TSS (Trondhjems Studentersangforening) og UKEkorist i Pirum, under kultur og husunderholdningen. Som han sier selv er planen å være med i UKA så lenge han lever.

Inge

Internområdeansvarlig har ansvar for drift og innkjøp til de interne områdene som UKA disponerer. Inge forteller også at det beste med vervet sitt er at han har stålkontroll og er god på det han gjør - noe som flere kan bekrefte.

Det Ulvund gleder seg mest til under UKA er ikke overraskende det øyeblikket når alt faller på plass og fungerer, slik det ifølge han selv “alltid gjør hver UKE”. Han gleder seg veldig til at de 2000 UKEfunkene kan nyte en måned med verdens beste festival etter to år med hardt og intensivt arbeid.

Andre nyheter

Vi vil gjerne lagre informasjon om hvordan du bruker nettsiden vår.
Les mer