Ukens UKEfunk: Tora Gran Karoliussen

"Kroppen min kan bli et knekkeorkester"

Publisert:  01.05.2023

Hils på Tora - vår Stuntegeneral!

Tora er 24 år, og kommer fra Tønsberg. Hun går lærerstudiet og tilhører Markedsføringen i PR. Markedsføringen skal planlegge, koordinere og gjennomføre promoteringen av arrangementer, og hele UKA som merkevare. Dette er en gjeng som jobber kreativt og nytenkende, men også analytisk og strategisk.

Tora

Hun startet sin verv-karriere på Samfundet og forteller at hun ble frelst av den fantastiske studentfrivilligheten vår elskede by Trondheim hadde å by på. Verv gir både nye og gamle studenter et bredt spekter av arrangementer og opplegg som gjør at en student sin hverdag blir fargerik og innholdsrik.

Det beste med UKA må jeg faktisk nesten si var tiden før den startet, fordi man jobbet så tett på så flotte folk som alle hadde et felles mål- å gjøre det umulige mulig. Dette fikk vi til, og jeg ville mer!

Tora forteller at som fersk student så fikk hun ikke søkt på verv i UKA-19, men at hun ikke lot muligheten gå fra henne da UKA-21 kom. Da ble hun tatt opp i tredje opptaket og elsket at hun kunne være med på prosessene rundt planleggingen og organiseringen før selve festivalen. Så da opptaket til UKA-23 kom var hun på ballen enda tidligere.

Heldigvis for meg fikk jeg den beste stillingen UKA har å by på, nemlig Stuntegeneral #HYPE#dab! Hvorfor skulle man ikke være med på Norges største kulturfestival som er driftet på frivillighet og UKEglede?

Det Tora gleder seg aller mest til er definitivt UKEtoget! UKEtoget er en av de eldste tradisjonene for studentene i Trondheim. Her marsjerer, spaserer og danser studenter seg gjennom Trondheims gater for å markere starten på årets UKE. Ved togets ende i Midtbyen vil det reises et tårn, hvor UKEsjefen erklærer byen for beleiret.

Tora er ansvarlig for den kreative markedsføringen til UKA og sammen med stunt finner hun på masse sprell! Dette er en livlig gjeng som løper rundt i Trondheims gater med rød kondomdrakt for å spre UKEglede og få alle studentene til å føle vibrasjonene!

Andre nyheter

Vi vil gjerne lagre informasjon om hvordan du bruker nettsiden vår.
Les mer