Komikerduo til Storsalen

Foto: Kim Erlandsen

Gjør deg klar for latterkrampe med Berrum og Beyer!

Publisert:  24.05.2023
Tekst:  Ida Guldvog

12.oktober kommer Berrum og Beyer til UKA for å holde et spektakulært humorshow.

Lars Berrum er en av Norges mest innovative standupkomikere. Siden starten av hans karriere har han blitt kalt absurd og nyskapende, samtidig som han har etablert seg som en merkbar publikumsfavoritt. Berrum er utdannet sykepleier og forteller stadig vekk om morsomme erfaringer fra arbeidslivet og hvordan det er å være sykepleier i dagens helse-Norge.

Martin Beyer-Olsen har i løpet av karrieren blitt en mester i alternativ humor som treffer et stort publikum. Han startet sin karriere på begynnelsen av 2000-tallet som en del av humorensemblet Blymandag, sammen med blant annet Sigrid Bonde Tusvik, Else Kåss Furuseth og Morten Ramm. Her ble han umiddelbart lagt merke til for sin originale og nyskapende humor.

Det er klart at Berrum og Beyer er enestående komikere hver for seg, i tillegg til å være godt vant med å lage humor sammen. Både i TV-programmet Berrum & Beyer og i podcasten Berrum & Beyer snakker om greier har komikermakkerne sørget for alt fra humring til gapskratt blant seere og lyttere. Når de to på ny allierer seg for å fylle Storsalen, ligger alt til rette for UKAs mest latterfylte aften.

Gjør deg klar for latterkrampe fra start til slutt, dette vil du ikke gå glipp av!

Billettsalget starter 25.mai på UKA.no kl. 12:00

Andre nyheter

Vi vil gjerne lagre informasjon om hvordan du bruker nettsiden vår.
Les mer