Ukens UKEfunk: Erlend Nesbø Ådland

“Klarer å spise 2 liter med is på under 10 minutter!”

Publisert:  02.05.2023

Hils på Erlend - En av UKAs truckførere!

Erlend Nesbø Ådland er 23 år og kommer fra Bergen. Han studerer Bærekraft-, Arbeidsmiljø- og Sikkerhetsledelse (HMS) på NTNU. Han tilhører gjengen Telt, og det er de som skal sette opp UKAs ikoniske arena; et telt med kapasitet på over 6000 publikummere. Gjengen tar Dødens dal fra fotballbane til konsertarena, og er tett på hele prosessen fra planlegging til gjennomføring av de største arrangementene under UKA. Teltgjengen er en del av Arenaseksjonen, som sammen lager festival på områdene utenfor Samfundet.

Emma

Vervet mitt som truckfører går ut på å hjelpe med å sette opp teltet i Dødens dal. Det blir da naturligvis mest arbeid før og etter arrangementene som skal huses i Dødens dal. I riggeperioden er det skiftarbeid, hvor man har enten dag- eller kveldsskift. Hovedansvaret til truckførerne blir å få flyttet det som skal flyttes da teltet skal settes opp i Dødens dal.

Det Erlend gleder seg mest til under UKA er hovedsakelig å kjøre truck. Men han gleder seg også til å være en del av UKA for å kunne få muligheten til å bli kjent med masse mennesker. I tillegg har han en stor drøm om at Pitbull skal komme til UKA, og i så fall vil han glede seg aller mest til det.

Erlend forteller at dette blir hans siste UKE som student og dette er noe han kommer til å prøve å utnytte. Han gleder seg veldig til å sammen med de andre UKEfunkene sette opp UKAs ikoniske telt i Dødens dal, konsert i Spektrum, og det splitter nye konseptet Baccarat i Høyskoleparken.

Andre nyheter

Vi vil gjerne lagre informasjon om hvordan du bruker nettsiden vår.
Les mer