Dagens Bedrift: Dette skjer uke 43

Om få dager slipper vi billetter til Dagens Bedrift med Statkraft, Deloitte og Holte Consulting!

Publisert:  08.10.2023

Dagens Bedrift går ut på at en bedrift får muligheten til å sette sitt preg på en hel dag under UKA – det kan betraktes som en slags superbedriftspresentasjon. Kanskje finner du din fremtidige arbeidsplass under UKA-23?

Statkraft

Har du noen gang lurt på hvordan det er å jobbe i krysningen mellom teknologi, bærekraft og innovasjon? Eller er du interessert i å være en del av løsningen på verdens energiutfordringer? Under Statkrafts lunsjforedrag vil fremtidsorienterte Stefan Hyttfors ta deg med på en reise inn i morgendagens verden. Her vil han snakke om hvordan innovasjon, forstyrrende teknologier og atferdsendringer vil forme fremtiden. Det vil bli servert god mat og drikke - og selvsagt mye nyttig kunnskap!

Etter lunsjforedraget kan du koble av med noen slag padeltennis! Og ikke nok med det: det vil også bli servert deilig mat og drikke for å holde energinivået oppe! Dette er en gyllen mulighet til å se en morsom og avslappende side av livet i Statkraft.

Ikke nok med det - Statkraft kan også by på matlagingskurs med kjendiskokk Kjartan Skjelde! Her vil du kunne lære å lage sunn, enkel og budsjettvennlig mat. Under kurset vil det bli servert sushi. Dette er den perfekte avslutningen på en inspirerende dag sammen med Statkraft.

Deloitte

Deloitte byr på en fullstappet dag med mye moro. Programmet er fylt med læring, spennende historier, interessante kurs, beachparty med paraplydrinker og ikke minst Silent Disco i Bodegaen!

Deloitte inviterer til fire spennende lunsjkurs på Gløshaugen og Handelshøyskolen med temaene case, Google Cloud, Power BI og Scrum. Dette er en gyllen mulighet til å utvide dine kunnskaper og ferdigheter innenfor ulike områder som er relevante i arbeidslivet.

Savner du sene sommerkvelder fylt med moro og gode minner? Da har Deloitte den perfekte kvelden for deg! Her blir du invitert til en uforglemmelig sommerfest med leker, avslapning på stranden og gode vibber til tropiske rytmer. Konkurrer med venner og ukjente i beerpongturnering, ta deg en kald slush og bli underholdt av Rasmus Wold. Det vil også bli servert forfriskende drikkevarer. Det blir en kveld full av latter og god stemning, og det er den perfekte oppladningen til Silent Disco senere på kvelden.

Fikk du ikke deltatt på Silent Disco i Dødens dal? Frykt ikke. Deloitte inviterer til Silent Disco i Bodegaen!

Holte Consulting

Holte Consulting byr på Norges beste frokost på Scandic Nidelven. Under dette frokostmøtet har du muligheten til å bli bedre kjent med Holte Consulting og finne ut hvordan det faktisk er å være nyutdannet hos dem.

Som student, og spesielt under UKA, opplever de fleste den sagnomsuste fyllesyken. Under kurset i Design Thinking vil du kunne jobbe i team for å lage en kur som kan gjøre dagen derpå noe bedre. Den beste kuren vil selvsagt bli premiert. Du vil også få et bevis på gjennomført kurs - noe som kan være attraktivt på CVen.

I tillegg vil det være stand på Gløshaugen. Her kan du slå av en prat med Holte Consultings ansatte, og få nytraktet kaffe og noe godt å spise. Er du heldig kan du vinne kule premier!

Andre nyheter

Vi vil gjerne lagre informasjon om hvordan du bruker nettsiden vår.
Les mer