Takk for i år

Foto: foto.samfundet.no

Dødens dal er rigget ned, siste revy er spilt, lysskiltet over Studentersamfundet er slukket og UKA-23 er historie.

Publisert:  31.10.2023

Da lysskiltet som har prydet Studentersamfundet ble slukket 30. oktober var det et tungt sukk som gikk gjennom de fremmøtte. På mange måter føltes det litt ut som en motsatt nyttårsaften, der man tok farvel med festivalen som mange har holdt så kjær den siste tiden.

Nok en gang har UKA bidratt til å farge Trondheim rød i oktober. I snart en måned har byens innbyggere virkelig fått føle på vibrasjonene. Med en UKErevy med jubileum, og et UKEnavn som brøt med tidligere tradisjoner, har årets festival vært en for historiebøkene.

Vi kan se tilbake på en festival hvor det har vært mulig å få UKEfølelsen over hele Trondheim. Ulike arrangement og kurs har trukket til seg ivrige deltakere i og på blant annet GRIP Klatring, Pirbadet, Høgskoleparken og Sjøbadet. Trondheim Spektrum har vært vertskap for 50 Cent, og Fay Wildhagen har skapt musikalsk magi i Nidarosdomen.

På Studentersamfundet har arrangementene stått i kø. Med unike konsertopplevelser, kurs, humorshow, revy og selskapsmiddager har det vært noe for enhver. I Baccarat har det blitt holdt både bedriftspresentasjoner og fremvisning av barneteateret, som i en anmeldelse ble omtalt som noe av det beste som har blitt satt opp her til lands.

Alt det flotte vi har fått til i løpet av festivalen hadde aldri vært mulig uten frivilligheten. Vi er kjempestolte av alle frivillige som har stått på både før, under og etter festivalen. TAKK til alle sammen, det hadde aldri vært mulig å arrangere Norges største kulturfestival uten dere!

I tillegg ønsker vi å rette en stor takk til artister, publikum og samarbeidspartnere for deres bidrag til UKA-23.

Vi gleder oss allerede til UKA-25.

Andre nyheter

Vi vil gjerne lagre informasjon om hvordan du bruker nettsiden vår.
Les mer