THE 1975

DATO: 10.10.2019

TID: 18.30

STED Dødens Dal

PRIS:  fra 540,-

ALDERSGRENSE: 18 år

De har vært headlinere på noen av Europas største festivaler, og sist gang de spilte i Norge briljerte de foran et massivt publikum i Oslo Spektrum. Nå er de aktuelle med ny plate og kommer til UKA og Dødens Dal 10. oktober!

Med sin herlige blanding av pop og indierock har The 1975 blitt svært populære både i hjemlandet og internasjonalt. De har vært headlinere på noen av Europas største festivaler, og sist gang de spilte i Norge briljerte de foran et massivt publikum i Oslo Spektrum. Nå er de aktuelle med ny plate og kommer til UKA og Dødens Dal 10. oktober!

Bandet, som startet tidlig på 2000-tallet, fikk sitt store gjennombrudd først ti år senere med debutalbumet «The 1975». Dette albumet hoppet rett inn på førsteplass i UK. De har siden den gang markert seg som et av tiårets mest populære band. De britiske favorittene slo gjennom her til lands med singlene «Chocolate» og «The City», som har rullert på norsk radio i flere år. "Chocolate" ble spesielt populær, og har i skrivende stund over 30 millioner visninger på YouTube.

De fire siste årene har firkløveren fra Manchester hatt kjempesuksess med de kritikerroste albumene «I like it when you sleep, for you are so beautiful yet so unaware of it» (2016) og «A Brief Inquiry Into Online Relationships» (2018). Førstnevnte ble nominert til "the Mercury Prize: Album of the year» i 2016, hvor de vant publikumsavstemningen.

For spørsmål om billettsalg, se uka.no/info#billetter

Vi vil gjerne lagre informasjon om hvordan du bruker nettsiden vår.
Les mer