THE 1975 + LEMAITRE + KMF
[FÅ BILLETTER IGJEN]

DATO: 10.10.2019

TID: 18.00

STED Dødens Dal

PRIS:  fra 540,-

ALDERSGRENSE: 18 år


Publikum vil bli servert en musikalsk gavepakke når hele tre artister skal spille konsert i Dødens dal samme kveld. For å lage en helaften dekket med deilig musikk har UKA i tillegg til The 1975 booket de energifulle bandene Lemaitre og Kakkmaddafakka til Dødens dal!

UKA var tidlig ute med å annonsere The 1975 som en av trekkplasterne til Dødens dal. Nå som oktober nærmer seg med stormskritt kan vi lette enda mer på sløret og avsløre hvilke andre artister som skal opptre med våre britiske venner den 10. oktober.

De britiske favorittene i The 1975 fikk sitt gjennombrudd her til lands med singlene «Chocolate» og «The City», som har rullert på norsk radio i flere år. «Chocolate» ble spesielt populær, og har i skrivende stund over 30 millioner visninger på YouTube. De fire siste årene har firkløveren fra Manchester hatt kjempesuksess med de kritikerroste albumene «I like it when you sleep, for you are so beautiful yet so unaware of it» (2016) og «A Brief Inquiry Into Online Relationships» (2018).

Gjennom den perfekte komboen av elektroniske vibber og heftig livemusikk har Lemaitre hatt noen eventyrlig år hvor de har turnert over hele verden og oppnådd internasjonal suksess. De har blant annet spilt på festivalene Coachella, Lollapalooza, Roskilde og Reading. Man kan trygt si at mye har skjedd siden Ketil Jansen og Ulrik Denizou Lund møttes i Oslo og knyttet bånd over deres felles interesse for musikk og artister som Chemical Brothers og Basement Jaxx.

Det vil garantert bli en morsom og svett kveld når Kakkmaddafakka gjester Dødens dal med sine kjente og kjære låter, samt ny musikk. Gruppen består av Axel Vindenes, Pish Vindenes, Stian Sævig, Kristoffer Wie van der Pas og Sebastian Kittelsen. Kakkmaddafakka har i løpet av de siste ti årene fylt konsertlokaler over hele verden. Fanskaren deres er enorm, spessielt i Mexico og Tyskland har bandet hatt stor suksess. Deres nye album Hus kom ut i mars 2019, og det viser at disse gutta fortsatt kan lage dansbar musikk som gamle og nye fans kan nyte.

Med denne energiske lineupen kan vi ikke gjøre annet enn å glede oss til tidene fest i Dødens dal!

Inngangen åpner kl 18:00 og Kakkmaddafakka starter konserten sin allerede kl 18:30!

Vi vil gjerne lagre informasjon om hvordan du bruker nettsiden vår.
Les mer