DAGENS BEDRIFT: BANE NOR

DATO: 09.10.2019

TID: 10.00

STED Utenfor Huset

PRIS:  Gratis

ALDERSGRENSE: Ingen


Dagens Bedrift er så mye mer enn en vanlig bedriftspresentasjon. Under UKA vil Trondheim få besøk av flere spennende bedrifter. Disse bedriftene vil disponere en hel dag under festivalen til å bli kjent med studenter. Den 9. oktober kan du bli bedre kjent med Bane NOR.

The tables have turned, og Bane NOR skal gjennom en søknadsprosess. Det er søkernes tur til å intervjue arbeidsgiveren. Bli kjent med en av mentorene og traineer fra forskjellige fagområder på fremtidens jernbane. Hvilken kompetanse ser de etter i søkere? Hvordan forandrer deres prosjekter hverdagen til tusenvis av pendlere?

Surprise gjest ønsker velkommen og tar oss gjennom kvelden. Det vil bli holdt jernbane-quiz med interrailbilletter i premiepotten!

Vi avslutter kvelden med middag på Graffi Grill Solsiden. Felles avreise med buss til Graffi fra Bodegaen etter arrangementet på Bodegaen.

Om bedriften:

Bane NOR er et statlig foretak med ansvar for den nasjonale jernbaneinfrastrukturen. Formålet deres er å sørge for tilgjengelig jernbaneinfrastruktur og effektive og brukervennlige tjenester. Inkludert knutepunkts- og godsterminalutvikling. De har ansvaret for alt av planlegging, utbygging, forvaltning, drift og vedlikehold av det nasjonale jernbanenettet, trafikkstyring og forvaltning og utvikling av jernbaneeiendom. Bane NOR har det operative koordineringsansvaret for sikkerhetsarbeidet og operativt ansvar for samordning av beredskap og krisehåndtering. I dag har Bane NOR om lag 4 400 ansatte og har hovedkontor i Oslo.

Vi gleder oss til å bli kjent med deg! All påmelding skjer gjennom Teknologiporten sine nettsider.

Vi vil gjerne lagre informasjon om hvordan du bruker nettsiden vår.
Les mer