revy

UKEREVYEN 2019

DATO: 22.10.2019

TID: 18.00

STED Storsalen

PRIS:  fra 115,-

ALDERSGRENSE: 18 år


UKErevyen er Norges største studentrevy, og nå er den her igjen. I år er det duket for UKErevy nr. 50. Ta deg en velfortjent pause fra hverdagens kjas og mas, og kom til Storsalen for fjas og gøy!

Revyen var det som startet kulturfestivalen UKA i 1917, og man kan dermed kalle UKErevyen for hjertet av UKA. I takt med utviklingen av studentbyen Trondheim, har forestillingen også forandret seg mye i løpet av 100 år – fra å være en halvimprovisert teaterforestilling, har den gradvis blitt et mer og mer ambisiøst prosjekt. Det er ca 170 frivillige UKEfunksjonærer som jobber dag og natt for å skape den magien du ser på scenen.

UKErevyens innhold holdes hemmelig frem til åpningen av UKA 3. oktober. Denne kvelden avdukes også UKEnavnet som både er navnet på revyen og selve festivalen. Vi kan likevel røpe at det blir en morsom forestilling med mye fjas, vakre og ambisiøse musikalske numre, spektakulær sceneteknikk og store kostymer.

Vi håper UKErevyen 2019 får publikum til å le så det rister i Storsalen og Trondheim by! Kanskje den også pirrer andre følelser, feller DU en tåre når sceneteppe går ned?

UKErevyen spilles i Storsalen nesten hver dag under UKA, og er en sentral del av festivalprogrammet.

Kom og opplev magiske øyeblikk med oss i Storsalen!

Vi vil gjerne lagre informasjon om hvordan du bruker nettsiden vår.
Les mer