middag

JUBILEUMSMIDDAG: CASSA ROSSA

DATO: 20.10.2019

TID: 16.00

STED Huset

PRIS:  fra 340,-

ALDERSGRENSE: 18 år


Det er 90 år siden Cassa Rossa ble tatt i bruk. Har du alltid lurt på hvilke historier som skjuler seg i veggene til Det runde røde? Nå har du muligheten til å lære mer om huset som huser mang en hemmelighet og minner for voksne og unge studenter.

Kanskje var det her foreldrene dine møttes når de studerte i Trondheim, hvordan var det da i de ulike lokalene? Kanskje du og vennene dine er helt nye i byen og trenger en omvisning slik at dere ikke mister hverandre neste gang dere er på Samfundet?

Nå har du muligheten til å få et unikt møte med Cassa Rossa. Gjennom en omvisning på Samfundet får du kjennskap til de ulike lokalene, og kanskje en bedre oversikt over hvor de ulike trappene leder. Etter omvisningen vil du få servert en treretters selskapsmiddag med underholdning fra Samfundets faste kunstneriske gjenger. Ta med deg kjæresten eller vennegjengen for å lære mer om historien til dette 90 år gamle huset med det rare i.

Alle allergier og/eller matpreferanser må meldes inn på epost til selskap-salgskoordinator@uka.no innen 14.oktober kl. 16:00. Dette er utrolig viktig for at kjøkkenet skal kunne ta hensyn til dine behov. "Sirkuss" er den forhåndsvalgte menyen for alle våre gjester. Hvis du ønsker å endre dette til vårt vegetaralternativ "Skabaré" kan du også sende mail til salgskoordinator@uka.no.

All allergies and food preferences must be reported by email to selskap-salgskoordinator@uka.no by 14th October at 16:00. This is extremely important in order to allow the kitchen to comply to your needs. "Sirkuss" is the pre-chosen menu. If you want to change this to our vegetarian alternative please contact salgskoordinator@uka.no.

Sjekk ut menyen: her !

Vi vil gjerne lagre informasjon om hvordan du bruker nettsiden vår.
Les mer