MUSTI TIL STORSALEN 12.10

DATO: 12.10.2021

TID: 21.30

STED: Storsalen

PRIS:  Inkludert i inngang

ALDERSGRENSE: 18 år

Inkluderer inngang


Da hun slapp det kritikerroste debutalbumet sitt «Qoyskayaga» i februar 2020, ble hun omtalt som en av de mest spennende stemmene i norsk musikk på lang tid. Dagens Næringsliv skrev da at «Tøyen-jenta fremstår med integritet og egenart som både lyriker og utøver».

Siden det har hun blant annet sluppet «Qoyskayga v2», kortfilmen «Ryio» som ble vist frem i samarbeid med Mental Helse Ungdom og mixtapen «mellom høyblokkene».

Med radiolistinger, millioner av streams, sterke tekster og en gripende tilstedeværelse på scenen, er det mye som tyder på at Musti kan bli selve manifestasjonen på den neste generasjonen av norske rappere. De som tør å ta plass uten noen form for tilbakeholdenhet på ambisjonene og som nekter å la seg sette i gammeldagse båser, enten det gjelder rapstil, opphav eller kjønn.

I 2020 vant Musti prisen for Årets nykommer på P3 Gull. Hun ble òg utnevnt som én av DN og D2s ledestjerner for 2020, der hun blir applaudert for å løfte opp en bydel som ofte blir beskrevet i negative ordelag, og for at hun er et godt og tydelig forbilde for de unge på Tøyen. Hun var årets største hype på by:Larm, har spilt konsert i samarbeid med Amnesty som en reaksjon på BLM-bevegelsen, opptrådt på NRKs festsending «Festen etter fasten – Id mubarak», hatt forsiden på Aftenpostens A-Magasinet og opptrådt på Lindmo. Hun er allerede booket for å spille på Øyafestivalen i 2021. Musti tok også med seg hjem to Spellemannspriser fra årets utdeling, der hun vant i klassen Hiphop og ble kåret til Årets Gjennombrudd. Med to ferske Spellemannspriser er hun nå klar for å innta UKA og Storsalen med et brak!

Vi vil gjerne lagre informasjon om hvordan du bruker nettsiden vår.
Les mer