TERNINGKAST TRE

DATO: 14.10.2021

TID: 20.30

STED: Storsalen

PRIS:  fra 210,-

ALDERSGRENSE: 18 år

Inkluderer inngang


Henrik Farley, Jonis Josef og Martin Lepperød kommer til UKA-21 og Storsalen for å gjøre det de kan aller best; servere ærlig og usensurert humor av ypperste klasse.

Terningkast Tre er en meget uforutsigbar podcast med høyt tempo. Guttene gir deg et humoristisk innblikk i hvordan de opplever livet og hvordan de forholder seg til hverandre, samfunnet, fremtiden, fortiden og alt imellom.

Det diskuteres alt fra kjærlighet og naturfenomener, til aktuelle hendelser og historiske øyeblikk, og det meste syes sammen med sanne historier fra deres egne liv. De er ikke redde for å være helt ærlige og fortelle akkurat hva de tenker og føler.

Man kan blant annet vente seg improviserte rollespill for å grave dypere i hvordan ting egentlig har blitt som det har blitt kan forventes. I tillegg har alle har musikalsk bakgrunn, så egenproduserte jingles er ikke til å komme unna.

Jonis Josef - Siden hans gjennombrudd på stand up-scena med Latter live har Jonis Josef rukket å blitt et av norges største humortalenter. Han er mannen bak den prisbelønte dramaserien Kongen av Gulset og har i tillegg funnet seg godt til rette i podkastverdenen, både sammen med sine to makkere i “Karakter” og med sin egne podcast “Juicy med Jonis Josef”.

Henrik Farley - Med herlig absurd humor og en god neve med galskap har Henrik Farley opptrådt på en rekke stand up-scener båder i inn og utland. I tillegg har han jobbet som tekstforfatter for blant annet Svart Humor og Satiriks. Med erfaring fra både revy og teater har han vist seg å være en komiker med mye allsidighet og som leverer kvalitetshumor mye uforutsigbarhet og spontanitet.

Martin Lepperød - Sjeldent møter man en så stort gledesspreder på norske humorscener som Martin Lepperød. Han har, siden sin debut i 2013, imponert med sine mange opptredener på Latter-scena. Han har vært å se på skjermen i blant annet dramaseriene “Kongen av Gulseth” og “Blank” og er blitt en kjent stemme blant radioentusiaster som programleder i P3-morgen. Komikeren blir beskrevet som behagelig, morsom og skarp, og brenner for å gi deg humor som gjør at du kan lene deg tilbake og nyte øyeblikket.

Vi vil gjerne lagre informasjon om hvordan du bruker nettsiden vår.
Les mer