UKAS ARTIST: VIKING_DEATH_TRAP.EXE

DATO: 13.10.2021

TID: 22.30

STED: Klubben

PRIS:  Inkludert i inngang

ALDERSGRENSE: 18 år


For hver uke i løpet av UKA har vi et konsept som kalles UKAs artist! Dette er et tilbud som går ut på at det kommer en ny artist hver uke som har to konserter på to dager. Til sammen tilbyr vi dermed tre ulike artister som kommer til å være UKAs artist.

[INFO]
PRIS: Inkludert i Inngang betyr at du har tilgang til konserten etter å ha betalt for inngang på Studentersamfundet den aktuelle dagen. Inngang til Samfundet under UKA er til salgs på uka.no/program.

Vi må dessverre informere om at Flohio sine konserter som UKAs artist har blitt avlyst. Ettersom det ikke er noen billetter, bare inngang til huset, kommer det ikke til å bli noen refunderinger. Men vi kan også glede med å informere om at vi har funnet en erstatning, nemlig VIKING_DEATH_TRAP.EXE. Vi gleder oss til å se dere på konsert med en av UKAs artister!

Rop farvel til 1-meteren og gjør deg klar til flyvende albuer når VIKING_DEATH_TRAP.EXE inviterer til todagers moshpit under UKA.

Den kompromissløse trap-gruppa fra Molde har siden sin legendariske livedebut på by:Larm i 2020 nektet å holde konserter for et sittende publikum. Når VIKING_DEATH_TRAP.EXE igjen sparker inn døra med sex, dop, fest og gladvold som backdrop kan alt skje.

Vi vil gjerne lagre informasjon om hvordan du bruker nettsiden vår.
Les mer