TIX + KA2 + SOPPGIROBYGGET

DATO: 28.10.2021

TID: 18.00

STED: Trondheim Spektrum

PRIS:  Sjekk pris hos ekstern tilbyder

ALDERSGRENSE: 18 år


TIX kommer til UKA og Trondheim Spektrum!

Bak TIX finner du Andreas Haukeland – en av Norges aller største artister. Den karakteristiske figuren med pels, solbriller og pannebånd har lenge hatt et mål om å bli Norges største artist.

2020 åpnet med at TIX arrangerte to konserter på Sentrum Scene. Den første konserten solgte ut på 26 sekunder. Da coronaviruset kom til Norge ble planene for det kommende året satt på vent, men TIX valgte igjen å følge fansens behov og slapp låten «Karantene» som ble allemannseie over natten. I starten av mai hadde han hele 11 låter samtidig i topp 200 i Norge, og vippet sin egen #1 på Spotify ned fra tronen. Samme året har han også vært aktuell som dommer i Idol på TV2.

Sommeren 2021 skulle vært en lang runde med festivalkonserter – selv om mye har falt fra i pandemien så står konserten hos UKA igjen som en eksklusiv mulighet til å oppleve TIX live i år – så her er det bare og glede seg!

Hele Norges tjommi inviterer nok en gang til fest i bartebyen. Ka2 har pakket baggen med sopp, dansbare låter og er klar for en heidundranes kveld 🍄 Kjøp billett nå og bli med på tidenes syretur, taket skal smelte!🔥 Ka2. En kunstnersjel med et stort hjerte for venner, damer, natur og livets frukter. En venn, en elsker og en notorisk treklemmer. Han har jobbet bak kulissene i mange år og alltid vært tilstede, uten at du kanskje helt har lagt merke til ham.

Inspirert av psykedelisk rock med deilige elektroniske klubbelementer, setter denne sounden stemningen for tekstene om hans bohemske livsstil. Der han hverken har tro på monogami eller økonomi. Ka2 er nå endelig klar for å komme ut av skogen og inn i byen. Og sette festen på hodet.

På support har TIX med Soppgirobygget!
Duoen fra Oslo har flere millioner streams på Spotify, og har i flere år vært med på å prege de norske topplistene med store hits som «Afterski» og «Domen». De lager alltid et rått show når de står på scenen, og det blir intet mindre når de kommer til UKA!

UKA gleder seg over å kunne invitere til vår første konsert i Trondheim spektrum. Det er mulig å kjøpe billetter på UKA.no eller fra UKA sin facebook fra 27. august kl. 12:00.

UKA tar hensyn til alle retningslinjene som er på gjeldende tidspunkt og vil gjøre publikum trygge på at vi skal lage en best mulig, men også trygg opplevelse. Ved kansellering refunderes billetter i henhold til salgsbetingelsene til Eventim.

UKA er Norges største kulturfestival i bredde, besøkende, variasjon og begeistring. Festivalen settes opp annethvert år og arrangeres av 1900 frivillige. Med et kulturprogram som strekker seg over tre uker, med over 200 arrangementer og 90 000 solgte billetter, står UKEfølelsen sentralt i Trondheim i oktober.

Vi vil gjerne lagre informasjon om hvordan du bruker nettsiden vår.
Les mer