OKTOBERFEST

DATO: 24.10.2021

TID: 13.00

STED: Dødens Dal

PRIS:  fra 390,-

ALDERSGRENSE: 18 år


For mange er det vanskelig å se for seg UKA uten å tenke på Oktoberfest. Den tradisjonelle oktoberfesten kommer opprinnelig fra Bayern i Tyskland og kan spores helt tilbake til 1810, da til ære for Bayerns kronprins og hans utkårede prinsesse.

Den tids fornøyelser er i dag en av verdens største folkefester – og en UKEtradisjon, arrangert for første gang under UKA-95. Finn frem dine fineste lederhosen, og gjør deg klar for en dag fylt med god stemning, tyske pølser og ompamusikk.

Sikre deg innpass til UKEklassikeren og den legendariske Oktoberfesten så fort som mulig! Selv om dette er et av mange arrangementer under UKA går billettene raskere unna enn nytrakta gratis kaffe på stripa. Her gjelder det å sitte klar til billettslipp! Billettene kommer med ”god stemnings”-garanti.

Den 24. oktober 2021 kl. 13.00 braker det løs i Dødens Dal, når feststemte mennesker iført lederhosen samles rundt langbordene for et ølgilde man ellers må helt til Tyskland for å få oppleve. Ølglass på høykant, allsang, dans og generelt god stemning står på programmet for årets Oktoberfest. Det blir også livemusikk av både DJs og band i teltet. Det er ikke tilfeldig at dette er eventen som i følge historiebøkene blir raskest utsolgt.

I år som i 2019 har 100 personer muligheten til å få kjøpt billetter før de legges ut for salg. Mandag 06. september klokken 21:00 rigges det til en kø nederst i høyskoleparken ved det røde huset kjent som Trafon, og billettsalget blir tirsdag morgen klokken 08:00. Er du så gira på Oktoberfest at du vil tilbringe natt til tirsdag i kø for å kapre en billett – still opp utenfor Trafoen på mandag sammen mange andre festglade mennesker. Dette blir god stemning!

Vi vil gjerne lagre informasjon om hvordan du bruker nettsiden vår.
Les mer