BRUKTMARKED: FRILUFTSLIV OG VINTAGE

DATO: 18.10.2021

TID: 12.00

STED: Cirkus

PRIS:  Gratis

ALDERSGRENSE: Ingen


Er du på jakt etter noen rimelige ski, eller har du et par for små klatresko liggende? Eller er du rett og slett på jakt etter heftige vintageplagg fra ulike tidsperioder? Look no more! UKA arrangerer utsalg av brukt turutstyr og vintageklær mandag den 18. oktober.

Dørenen åpner 12:00, arrangementstart er 12:00.

Å kjøpe og selge brukt er en god måte å bidra til å holde forbruket vårt nede, og å skaffe seg godt utstyr rimelig. Du vil få muligheten til å selge brukt turutstyr du ikke trenger lenger. Du kan også gjøre kupp blant mye flott utstyr. Frivillige fra POW Norge og NTNUI Topptur-frikjøring vil være til stede for å bidra med hjelp og tips om du skulle trenge det.

For å selge vintageklær kommer butikkene Arven og On The Rack, som begge er to av byens nyeste og kuleste vintagebutikker. De tar med seg mange godbiter og noe for enhver smak til Cirkus denne mandagen, så her er det bare å glede seg!

Du kan levere turutstyr som du ønsker å selge på baksiden av Samfundet lørdag 16. oktober og søndag 17. oktober mellom kl. 12.00 og 16.00. Dersom det er noe utstyr som ikke blir solgt, vil vi kontakte selgeren i etterkant av markedet. Utstyr som ikke blir solgt må hentes av selger.

Har du spørsmål? Send en mail til Idalien@uka.no

Vi vil gjerne lagre informasjon om hvordan du bruker nettsiden vår.
Les mer