DAGENS BEDRIFT: BANE NOR

DATO: 12.10.2021

TID: 10.30

STED: Annet

PRIS:  Gratis

ALDERSGRENSE: Ingen


Dagens Bedrift er så mye mer enn en vanlig bedriftspresentasjon. Under UKA vil Trondheim få besøk av flere spennende bedrifter. Disse bedriftene vil disponere en hel dag under festivalen til å bli kjent med studenter. Den 12. oktober kan du bli bedre kjent med Bane NOR.

10:30 - 12:00: Lunsjseminar
Påmelding www.teknologiporten.no/nb/arrangement/1113/ fra 05.10.21 kl. 12:00

17:00 - 19:00: Livepodcast i Bodegaen
19:00 - 22:00: Middag
Påmelding til Livepodcast og Middag www.teknologiporten.no/nb/arrangement/1109/ fra 05.10.21 kl. 12:00

Det hele vil begynne med et lunsjseminar fra klokken 10:30 til 12:00 hvor leder for strategi og utvikling Øystein vil fortelle om Bane NORs virkningsområde og deres vei videre. Det vil også være servering av lunsj.

Klokken 17:00 møtes vi i Bodegaen på Samfundet, hvor podcastdronning, Tog-entusiast, Kompani Lauritzen fan og skal vi danse havfuren, Siri Kristiansen, kommer for å arrangere en live-pod. Her vil et variert panel fra Bane NOR gjøre sitt ytterste for å finne svar på alt fra faglige spørsmål om Bane NOR til umulige problemstillinger dere selv får muligheten til stille. Både i forkant av live-poden og under arrangementet. I forkant vil du også få utdelt to bonger som kan byttes inn mot en valgfri enhet i baren.

Etter arrangementet tar vi felles buss til Troll for å spise og drikke, før kvelden drar oss tilbake til Samfundet.

Om Bane NOR:
Visste du at jernbanen holder 500 trailere borte fra norske veier hver dag? Det er nesten 200.000 trailere i året. I Norge står transportsektoren for mer enn en tredjedel av klimagassutslippene, men jernbanen står for kun 0.1% av disse. Vi som jobber i Bane NOR jobber for en bærekraftig fremtid. Jernbanen er, med god margin, den mest bærekraftige måten å flytte både mennesker og gods – og er derfor en enorm investering i fremtiden.

Bane NOR er underlagt Samferdselsdepartementet og har ansvaret for planlegging, utbygging, forvaltning, drift og vedlikehold av det nasjonale jernbanenettet i Norge. Det er cirka 3000 ansatte i Bane NOR og vi har kontorer over hele landet. Bane NOR eier, utvikler og forvalter dessuten all jernbaneeiendom i Norge. Vi har mer enn 200 pågående utviklingsprosjekter innen eiendom i norske byer og tettsteder og utvikler både næringseiendom og boliger. I tillegg jobber vi kontinuerlig for å øke kapasiteten på det norske jernbanenettet, slik at flere kan ta mer tog og komme seg dit de skal på kortest mulig tid. Hver eneste dag jobber vi for å sikre et grønnere Norge.

Ved å jobbe i Bane NOR kan du bli med på de største utbyggingsprosjektene som foregår på fastlandet i Norge. Vi jobber med store, komplekse prosjekter, som krever nytenkning og innovasjon.

Vi vil gjerne lagre informasjon om hvordan du bruker nettsiden vår.
Les mer