DAGENS BEDRIFT: EY

DATO: 19.10.2021

TID: 09.15

STED: Annet

PRIS:  Gratis

ALDERSGRENSE: Ingen


19. oktober presenterer UKA stolt EY som Dagens Bedrift!

Er du interessert i hvordan du kan jobbe med teknologi, bærekraft og mennesker? EY tar deg med på en fullspekket dag der du får innsikt i ulike temaer som vi jobber med. Dette skal vi gjøre gjennom spennende foredrag og caseløsning der du blir kjent med oss som jobber i EY. Enten du er interessert i hacking, finans, helse eller bærekraft – bli med oss 19. oktober!


Overordnet program for dagen

Kl. 09-12: Faglige foredrag om ulike spennende temaer for å vise bredden av fagområder. Alle som møter opp på foredrag er med i trekningen av billetter til kveldsarrangementet Trøndervors og påfølgende Trønderfest i Dødens dal.

Foredragene vil være:
- Smart Health
   Påmelding: https://www.teknologiporten.no/nb/arrangement/1104/

- Technology enabled sustainability
   Påmelding: https://www.teknologiporten.no/nb/arrangement/1102/

- Kan vi stole på maskinene?
   Påmelding: https://www.teknologiporten.no/nb/arrangement/1137/

- En hverdag som hacker
   Påmelding: https://www.teknologiporten.no/nb/arrangement/1103/

- Bærekraft i næringslivet
   Påmelding: https://www.teknologiporten.no/nb/arrangement/1119/

- How to create a great software company?
   Påmelding: https://www.teknologiporten.no/nb/arrangement/1105/

Kl. 09-14:30: Stand og speedintervjuer
EY skal ha stands på Handelshøyskolen og over hele Gløshaugen. Der kan studentene komme for å lære mer om de ulike avdelingene i EY, høre om vår rekrutteringsprosess og få oversikt over graduate-stillinger og internships. På stand vil ha ha en popcornmaskin, konkurranser og mye annet gøy!

Parallelt med stand vil studentene få mulighet til å prøve seg på speedintervjuer. Her kan både studentene få intervjutrening i en ufarlig setting. Det blir lagt til rette for intervjutrening for yngre studenter og spissede førstegangsintervjuer for studenter aktuelle for internship og fast stilling.

Meld deg på via Poption:
Speedintervju Technology Consulting: https://www.poption.com/companies/ey/postings/wZQfWr

Speedintervju Business Consulting: https://www.poption.com/companies/ey/postings/wZQfWr

Kl. 10-15: Casekonkurranse
Veiledet av konsulenter fra EY, skal studenter i lag på tre benytte seg av det brukersentrerte Design Thinking metodikken til å løse bærekraftsutfordringer i klesindustrien for vår samarbeidspartner Norwegian Fashion Hub. Premien av konkurransen er et Winternship i EY. Internshipet vil finne sted på vårt hovedkontor i Bjørvika i Oslo. Alle som deltar på konkurransen får plass på Trøndervors og billett til Trønderfest i dødens dal.

Meld deg på her: https://www.poption.com/companies/ey/postings/kXKf81
Påmeldingen åpner fredag 8. oktober og fristen for å melde seg på er fredag 15. oktober kl. 23.59.

Kl. 15-19: Trøndervors
EY og Morten Hegseth ønsker velkommen til Trøndervors på Samfundet. Det blir ølsmaking i regi Dahls Bryggeri, annonsering av vinnerne av casekonkurransen og god stemning. Kvelden avsluttes på Trønderfest i Dødens Dal.

Vil du være med på Trøndervors? Meld deg på casekonkurransen eller møt opp på morgenforedrag for å være med i trekningen av billetter.


Om EY

I EY jobber vi som konsulenter, utviklere, analytikere, tjeneste- og business designere og mer, i skjæringspunktet mellom business og teknologi. Våre prosjekter og kunder kommer fra hele verden og fra alle bransjer. Våre sivilingeniører fra NTNU spiller en viktig rolle i å løse morgendagens utfordringer. De har bakgrunn fra ulike linjer ved NTNU, og jobber i de fleste av våre avdelinger og sektorer. Ta kontakt med oss for å høre mer om hva som er relevant for akkurat deg.

Våre medarbeidere er vår viktigste ressurs og vi mener at mangfold gjør oss sterkere. Vi verdsetter derfor ideer fra alle kollegaer – fra intern til partner. Slik kan vi levere bedre tjenester til kundene våre og sette preg på samfunnet. Selv om vi jobber i team, så er individuell utvikling kjernen i vår kultur. Fra global mobilitet til innovativ opplæring – vi tilbyr muligheter for at du skal forbedre din faglige og personlige kompetanse i et motiverende miljø.

Learn from the best, surround yourself with the curious, ask better questions to seek better answers; build a better working world, together.

The exceptional EY experience. It’s yours to build.

Vi vil gjerne lagre informasjon om hvordan du bruker nettsiden vår.
Les mer