SPAR SOM EN PROFF

DATO: 12.10.2021

TID: 16.00

STED: Cirkus

PRIS:  Inkludert i inngang

ALDERSGRENSE: 18 år


«Hvordan i all verden skal jeg klare å overleve på så lite penger?»

Alle studenter har helt garantert tenkt denne tanken i løpet av studietiden, og hvis du kjenner deg igjen så er dette foredraget for deg!

UKA inviterer til foredrag om personlig økonomi i regi av Beate Engelschiøn. Under foredraget vil hun blant annet fortelle om hvordan du kan utnytte stipendet ditt på en bedre måte, samt hvordan du kommer igang med fond- og aksjesparing. Dette kommer du helt garantert til å få nytte av!

Beate Engelschiøn har bred erfaring som økonomisk rådgiver og saksbehandler i det offentlige. Hun har jobbet hos NAV Sandefjord siden 2014, der hennes engasjement for å hjelpe folk med alvorlige økonomiske problemer dannet grunnlaget for et ønske om å nå ut til flere mennesker på et tidligere stadium.

Hun har et særlig engasjement for å styrke kvinners finansielle kompetanse og posisjon, og i januar 2019 startet hun kvinnenettverket MoneyPenny Norge på Facebook. Hun bruker sosiale medier til å formidle kunnskap om økonomi på en lettfattelig måte som treffer mannen i gata. På en lærerik måte formidler hun om gjeldsproblemer, personlig økonomi, spareglede og investeringer.

Vi vil gjerne lagre informasjon om hvordan du bruker nettsiden vår.
Les mer