SKYGGEN AV ET LIV

DATO: 27.10.2021

TID: 16.00

STED: Cirkus

PRIS:  fra 90,-

ALDERSGRENSE: 18 år


Du har nok sett dem før. Som et maleri opp etter veggen. Fargeløse bevegelser. De vandrer rundt i takt med tiden. Har de et mål? Hvor er det de vil?

Velkommen til Intimteater. Velkommen til Nattforestillingen! UKEfestivalen vil i år sette opp stykket “Skyggen av et liv” skrevet av Jørgen M. D. Sollie og Bendik K. Johansen. Stykket er en tragedie som tar for seg de alvorlige temaene et menneske kan møte på. Spørsmål om livet og døden, virkelighet og fiksjon blir skjebnesvangre. Vi møter Kim og Alex, to mennesker som gjennom oppturer og nedturer opplever at innsikt og galskap ofte overlapper - og at verden kanskje ikke alltid er som man tror. Å starte et nytt kapittel er vanskelig når det forrige aldri helt slutter. Du følges av mange forskjellige skygger i livet. Silhuettene du lager med lyset. Minnene og fortiden. Skyggen danner det som vil bli.

UKA og Studentersamfundets Interne Teater (SIT) setter sammen opp “Skyggen av et liv” flere ganger gjennom hele festivalperioden i Oktober. Stykket har representanter fra SIT i skuespiller-, kulisse-, kostymegjengen. Lokasjonen vil være i Cirkus, på baksiden av Studentersamfundet. På alle forestillinger kan det kjøpes forfriskninger i baren. Det er med stor glede at UKA inviterer til et tankefullt og spennende teaterstykke.

For spørsmål om billettsalg, se uka.no/billetter

Vi vil gjerne lagre informasjon om hvordan du bruker nettsiden vår.
Les mer