Equinor

Framtidens viktigste energikilde er faktisk deg

Equinor er stolt hovedsponsor av UKA. Å bli et ledende selskap i energiomstillingen handler ikke bare om kunnskap; det handler om å slippe kreativiteten løs og tørre å være en sterk drivkraft for å skape endring.

Vi vet at studentene på NTNU har det vi trenger for å vi skal nå våre mål. Derfor er vårt samarbeid med UKA en unik mulighet for å engasjere og heie frem fremtidige ansatte som kan spille en sentral rolle i det grønne skiftet.

Equinor 1

Bli kjent med oss på innsiden

Hos Equinor er medarbeiderne våre kjernen i vår suksess. Sikkerhet kommer alltid først, og våre felles verdier tjener som veiledende prinsipper. I mange tiår har vi konfrontert noen av verdens mest formidable utfordringer og utviklet geniale løsninger. Vi vet at for å prestere på vårt beste må man ha det bra og trives. Derfor jobber vi hver dag for å gjøre Equinor til en moderne, åpen og psykologisk trygg arbeidsplass slik at man har alle forutsetninger for å lykkes. Dette og mer kan du få vite mer om når du besøker oss i Realfagsbygget, R7 og fojaeen, torsdag 5. oktober og på de andre arrangementene våre under UKA-23.

Equinor 2

La oss prate sammen under UKA-23

Har du spørsmål om vår netto-null-strategi, arbeidskulturen vår, eller generelt hvordan du kan bli en del av Equinor? Vi oppfordrer deg til å gå i dialog med en av våre Equinor ambassadører under UKA-23. Enten du er nysgjerrig på strategien vår eller bare ønsker en dypere innsikt i hvem vi er som selskap. - Vi er her for å gi deg gode svar. Meld deg på våre arrangementer på teknologiporten.no

Les mer om vår tilstedeværelse under UKA-23 her: Join Equinor at UKA 2023 - where energy meets opportunity! - Equinor

Nyheter

Vi vil gjerne lagre informasjon om hvordan du bruker nettsiden vår.
Les mer