Norconsult

PwC Header

Bli med oss å forbedre hverdagen!


Vi i Norconsult gleder oss stort til å samarbeide med UKA-2023!

Er du opptatt av vakker og varig arkitektur? Kanskje du har lyst til å jobbe med ingeniørkunst i verdensklasse? Brenner du for nye, bærekraftige og teknologiske løsninger?
Vår målrettede satsing på bærekraft, digitalisering, intern opplæring, utvikling av ny teknologi og optimalisering av arbeidsprosesser, har gitt oss en fremtredende posisjon i bransjen.

Under UKA-23 vil Norconsult og Rådgiverne vise frem og fortelle mer om hvordan vi benytter disse teknologiene i våre prosjekter.

Norconsult 2

Om oss

I Norconsult utvikler vi morgendagens samfunn ved å kombinere ingeniørfag, arkitekter, samfunnsplanlegging og digital kompetanse.

Vi tilbyr rådgivningstjenester i alle faser av et prosjekt, og følger kunden hele veien fra utvikling av ideer og konsepter, via planlegging og prosjektering til drift og oppfølging.

Med nesten 6 000 medarbeidere fordelt på 130 kontorer, løser våre rådgivere rundt 30 000 små og store oppdrag for private og offentlige kunder.

Sjansen er derfor stor for at det finnes noe i Norconsult for akkurat DEG.

Norconsult tilbyr et sosialt og engasjert fagmiljø. Hvis du er glad i å holde deg aktiv finnes det utallige bedriftsidrettslag i Norconsult, og våre medarbeidere kan engasjere seg i nær sagt hvilken idrett som helst.

Samlet sett er det kanskje nettopp derfor vi endte på topplassering, da Universum tidligere i år skulle kåre Norges mest attraktive arbeidsplass blant studenter i kategorien rådgivende ingeniører?

Norconsult 3


Vi ansetter flere hundre nyutdannede hvert år. Hvis du lurer på hva vi ser etter i en kollega, kan du lese mer om det her.
Vi anbefaler selvfølgelig også at du sjekker ut Rådgiverne hvor du får et unikt innblikk i hvordan hverdagen som rådgiver er og hvilke utfordringer de møter i sin jobbhverdag. PD: Sesong tre har premiere 28. september.

Du finner oss her i løpet av UKA-23:

18. oktober inntar vi Storsalen på Samfundet med stands og bordtennisbord. Med oss på laget har vi selveste Bordtenniskameratene, og sammen inviterer vi deg til en uformell og morsom bordtennisturnering. På ettermiddagen fortsetter vi med bedriftspresentasjon og curling før vi avslutter med mat, mingling og et gjensyn med Bordtenniskameratene på Klubben.Norconsult Logo


www.norconsult.no

Nyheter

Vi vil gjerne lagre informasjon om hvordan du bruker nettsiden vår.
Les mer