Norconsult

Norconsult er stolt samarbeidspartner med UKA-23. Sammen med dere gleder vi oss til å skape tidenes kulturfestival og uforglemmelige minner!

Norconsult er med mer enn 100 kontorer, Norges største, og en av de ledende tverrfaglige rådgiverbedrifter i Norden. Våre tjenester er rettet mot samfunnsplanlegging, prosjektering og arkitektur. Vi skal bidra til et bærekraftig samfunn gjennom nyskapende og målrettede rådgivningstjenester. Vi engasjerer oss i alle deler av utviklingen, fra idéfase til overordnede planer, prosjektering og driftsstøtte.

Våre medarbeidere er hver dag med på å påvirke fremtidens samfunn gjennom spennende og faglig utfordrende prosjekter og oppgaver innenfor våre hovedfokusområder bærekraft, digitalisering og samarbeid. En karriere hos oss innebærer kontinuerlig utvikling, både faglig og personlig, innen prosjekter, fag, marked og organisasjon.

Kulturen vår bærer preg av at vi stadig søker etter nye og bedre løsninger til det beste for våre kunder og samfunnet som helhet. Selskapets eiermodell, der medarbeiderne eier 100 % av aksjene, preger også vår bedriftskultur. Dette gir muligheten til å påvirke egen arbeidshverdag, strategi og retning, og bidrar sterkt til den positive ånd og innsatsvilje som selskapets kunder opplever.

Norconsult Logo


www.norconsult.noNyheter

Vi vil gjerne lagre informasjon om hvordan du bruker nettsiden vår.
Les mer