PwC

PwC Header

Velkommen til mulighetens hus


PwC er utrolig stolte av å samarbeide med UKA-23! Vi skal være med å skape gode vibber, og en kulturfestival som skal nedskrives i historiebøkene som tidenes beste?!

Også litt om oss: PwC er mer enn du kanskje tror. PwC er et kompetansehus som består av teknologer, revisorer, rådgivere og advokater som jobber med kunder i ulike bransjer for å løse viktige problemer. Vi er problemløsere som gjør hverandre bedre når vi jobber sammen, og det oppdraget tar vi på alvor. Er du kreativ, nyskapende, tenker litt annerledes enn alle andre og har hjertet på riktig plass? Da trenger vi deg til å løse fremtidens problemer sammen med oss! Vi er i dag hele 2300 ansatte som er spredd utover 28 kontorer over hele Norge, men planen er å vokse med over 1000 nye kollegaer de neste to årene. Kanskje du blir en av dem? Uansett om du vil jobbe i en stor eller liten by, eller om du brenner for å løse klimakrisen, finne løsninger med ny teknologi eller elsker tall og problemløsning så har vi plass til deg. Vi er mulighetenes hus og er opptatt av at du skal oppleve mest mulig mening og mestring i jobben din hos oss.

Flere tidligere UKA-veteraner jobber nå hos oss! Se hvilke erfaringer de har tatt med seg i jobbhverdagen.
Gøy på jobb!

Vi kan tilby et godt og sosialt fagmiljø, spennende prosjekter for kunder, mulighet for å lære masse og såklart konkurransedyktige betingelser. Ikke bare har vi over 20 bedriftsidrettslag og mange sosiale arrangementer, men vi sørger også for at du har det fint på jobb, og at du kan utvikle deg selv, både faglig og personlig. Vi synes det er viktig at alle medarbeidere har det bra, og vi har et stort fokus på både fysisk og mental helse. Er du mer nysgjerrig på hvordan en karriere i PwC kan se ut? Bli inspirert her!

Lurer du på hvor du er om et år? Og lurer du på om PwC i det hele tatt er noe for deg? Ta vår jobbquiz her!

Du finner oss her i løpet av UKA-23:

 • Kom og besøk vår chill-out-sone i Edgar på Samfundet. Her kan du forevige ditt UKA-moment i fotoboksen vår, lade mobilen, spille spill eller utforske PwCs karriereløype
 • 6.oktober er vi Dagens Bedrift og har “Take over” på campus Gløshaugen, med gøye konkurranser, popup-foodtruck i lunsjen, og et KARRIERESHOW i Baccarat-teltet med Live Nelvik som du ikke vil gå glipp av for enhver pris. Påmelding i Teknologiporten fra billettslipp i september.  Besøk oss på Instagram og LinkedIn

  PwC Logo
  www.pwc.no

 • Nyheter

  Vi vil gjerne lagre informasjon om hvordan du bruker nettsiden vår.
  Les mer