UKEstyret-23

Foto: foto.samfundet.no

UKEstyret har blitt tatt opp, og denne flotte gjengen er klare til å skape tidenes beste UKE!

Publisert:  09.03.2022

UKEsjef

Kari Johanne Sørensen Bøckman

UKEsjefen for UKA-23 heter Kari Johanne Sørensen Bøckman, er 21 år og kommer fra Hasle, i Oslo. Kari studerer Ingeniørvitenskap og IKT, og leder UKEstyret.

Som UKEsjef er hun øverste ansvarlig for UKA og UKEfunkene. Rollen som UKEsjef er bred, hun jobber mye med finansstyret og gjengene på Samfundet, samarbeidspartnerne til UKA, andre eksterne, pressesjefen og selvfølgelig UKEstyret, i tillegg til alt mulig av andre ting. Kari var i UKA-21 i Arenaseksjonen, som Vertskapssjef i Dødens dal.


Adminsjef

Danial Bashir

Danial Bashir er UKAs nye adminsjef! Han er 21 år gammel, kommer fra Lier og studerer industriell økonomi og teknologiledelse på andre året. Noe av det første han gjorde som fersk student i Trondheim var å søke UKA-21. Her var han økonomiansvarlig i Vertskapet Dødens dal. I denne stillingen gjorde han alt fra å nørde regneark, til å rigge opp gjerder i Dødens dal. Gjennom vervet ble han kjent med mange veldig flinke og engasjerte mennesker, noe som motiverte han til å søke UKA-23. Som adminsjef drømmer han om at UKA-23 blir en festival der alle studenter i Trondheim, inkludert de frivillige, koser seg til tusen.


Arenasjef

Alette Bugge Lyså
Foto: foto.samfundet.no

Alette Bugge Lyså er UKA- 23 sin nye Arenasjef! Hun er 21 år gammel, kommer fra Oslo og går i 1. klasse på biologi, men før det tok hun ett år på samfunnsøkonomi. Før studiene startet hadde hun også et jobbår hvor hun jobbet både litt i Canada, og på en barneskole i Oslo. Under UKA-21 var hun baransvarlig i Serveringen og hadde da ansvaret for alle barene i Dødens dal, med god hjelp fra resten av serverings(stor)styret. I løped av UKA-23 gleder hun seg mest til å bli kjent med mange nye UKEfunker og ikke minst oktober 2023 når UKA er i gang.

Driftssjef

Maja Fjellström

UKA-23 sin Driftssjef er Maja Fjellström. Hun er 26 år og kommer fra Steinkjer i gamle Nord-Trøndelag. I høst begynte hun sitt første år på sykepleien her i Trondheim. Etter noen år i byen har hun forelsket seg i det runde røde og drevet med mye forskjellig gjennom sine frivillige verv. Under UKA-21 så du henne kanskje i en rød t-skjorte på Studentersamfundet hvor hun var Vertskapssjef for Huset. Nå gleder hun seg til å være med på en ny UKE, men mest av alt gleder hun seg til å være med på alt det gøyale UKA skal finne på. Maja håper på å kunne gi både de besøkende og de frivillige en trygg og gøyal UKE de ikke vil glemme.

Kultursjef

Hermine Alfsen

For UKA-23 har Hermine blitt Kultursjef. Hun er 21 år, fra Oslo, og går andre året på “Kybernetikk og Robotikk”. Før hun begynte på studiene hadde hun et friår der hun blant annet jobbet og sto på ski i Sveits. Noe av det første hun gjorde som nyankommet student var å søke UKA. Hun var så heldig å ha rollen som personal- og konsertansvarlig for Husunderholdningen. Det er en gjeng som jobber med arrangementene til de interne musikalske- og kunstneriske gjengene. Etter å ha fått sett hva de holdt på med fikk hun mer smak og søkte SIT. Der er hun nå kulissebygger. Det arrangementet hun gleder seg aller mest til er bypremieren. Ellers så gleder hun seg utrolig mye til å kjenne på UKEfølelsen igjen høsten -23.

PR-sjef

Eline Storvik Grønvold

Eline Storvik Grønvold er ny PR-sjef til UKA-23. Hun er 22 år gammel, kommer fra Nittedal og studerer medisin. Før hun flyttet til Trondheim, for 2 år siden, satset hun på langrenn og brukte mesteparten av sin tid i skogen. I Trondheim ble hun presentert for studentfrivilligheten gjennom UKA-21 hvor hun var en del av førstehjelpsgjengen i Vertskapet Dødens dal. Du har sett henne vandre rundt i en litt for stor, oransje jakke i et forsøk på å holde dalen trygg. I løpet av UKA-23 håper hun på å få til en samlende festival, hvor Trondheims studenter blir presentert for nye, spennende kulturopplevelser!

Økonomisjef

Sondre Vangberg

Ny økonomisjef UKA-23 heter Sondre, som til daglig studerer på andre året av Industriell økonomi og teknologiledelse. I løpet av hans 22 år har han derimot stort sett bodd på den vesle perlen Nordfjordeid, før han senere var to år i forsvaret. Som fersk trondheimsstudent tok han sjansen på å søke Regnskapsgjengen under UKA-21. Her hadde han ansvar for blant anna fakturaer, i tillegg til generell drift av UKA sin økonomi sammen med resten av gjengen. Sondre forteller at av det beste med UKA var å bli kjent med mange nye personer. Det gleder han seg også til å bli frem til avdukingen av det neste UKEnavnet, og videre gjennom 3 uker med fest, moro og arbeid under Norges beste festival. Ellers gleder han seg også veldig til å se hva den dyktige gjengen i revyen klarer å stelle i stand.

Andre nyheter

Vi vil gjerne lagre informasjon om hvordan du bruker nettsiden vår.
Les mer