Vinnerne av arkitektkonkurransen for UKA-23

Foto: foto.samfundet.no

Hver UKE tar Byggeprosjektet for seg et lokale på Samfundet som totalrenoveres og ferdigstilles innen festivalstart. Tidligere byggeprosjekter omfatter blant annet Rundhallen (UKA-21), Strossa (UKA-19) og Selskapssiden (UKA-17). Nå er det klart hvem som skal ta Klubben til nye høyder i UKA-23!

Publisert:  05.10.2022

Tradisjonen tro er det arkitektstudenter som konkurrerer om å utforme lokalet, og vinnerne får en unik mulighet til å realisere sine visjoner. Vi vil rette en stor takk til alle de flinke gruppene som har bidratt med gode, kreative og, ikke minst, imponerende forslag til hvordan Klubben kan fornyes. Det var utrolig gøy å se deres ideer!

Juryen som har valgt vinnerbidraget har bestått av representanter fra både Samfundet og UKA, samt at vi har hatt med profesjonell arkitekthjelp fra Norconsult. Etter en grundig gjennomgang har juryen kommet frem til et vinnerbidrag.

Årets vinnerbidrag ble sendt inn av en gruppe på fire personer bestående av Anna Bødtker, Haakon Agerup, Kristine Dahl og Joshua Jaunsen. Av disse er det Anna Bødtker og Haakon Agerup som blir med inn i Byggeprosjektet, og som dermed får hovedansvaret for å ta prosjektet videre til åpning. Dahl og Jaunsen skal bistå Bødtker og Agerup i designet.

Selve konseptet og utformingen av Klubben vil holdes hemmelig frem til åpningen om ett år.

Andre nyheter

Vi vil gjerne lagre informasjon om hvordan du bruker nettsiden vår.
Les mer