50 Cent klar til å fylle Trondheim Spektrum

5. oktober returnerer 50 Cent til Trondheim og UKA for å levere en kveld med hiphop og rå stemning. Billetter er i salg fra fredag 12. mai klokken 10:00 på eventim.no!

Publisert:  04.05.2023

Bli med på en elektrisk aften med hiphop-legenden 50 Cent! Den prisbelønte rapperen besøker Trondheim som en del av sin turné i Europa og USA. Turneen markerer 20 år siden gjennombruddsplata “Get Rich or Die Tryin'”, og den gang besøkte han Dødens Dal under UKA-03. Den 5. oktober er 50 Cent, med Busta Rhymes som special guest, klar til å fylle Trondheim Spektrum for en konsertopplevelse du sent vil glemme!

Med hits som "In Da Club", "Candy Shop" og "P.I.M.P." har 50 Cent etablert seg som en av musikkbransjens mest ikoniske figurer. Hans eksplosive energi og rå tekster har fanget publikum over hele verden, og nå tar han med seg den samme energien til Trondheim og UKA!

Med sin unike, ragga-inspirerte stil og energiske opptredener har Busta Rhymes markert seg som en av de mest ikoniske rapperne fra hiphopens gullalder. Gjennom en karriere som strekker seg over flere tiår har Busta Rhymes blitt kjent gjennom hits som "Break Ya Neck", "Touch It" og "Pass The Courvoisier". I oktober blir han med som special guest for å skape et forrykende liveshow i Trondheim Spektrum.

Dette er din sjanse til å se to levende legender i aksjon! Enten du er en langvarig fan eller bare leter etter en kveld med uforglemmelig underholdning, er denne konserten stedet å være.

Marker kalenderen din og gjør deg klar for å feste med 50 Cent! Billettsalg åpner fredag 12. mai klokken 10 på www.eventim.no.

Andre nyheter

Vi vil gjerne lagre informasjon om hvordan du bruker nettsiden vår.
Les mer