Ukens UKEfunk: Edgar Tanberg

"Jeg er Norgesmester i Basketball!"

Publisert:  12.04.2023

Hils på Edgar Tanberg - vår Storsalsbooker!

Edgar er 24 år og kommer fra Asker. Han studerer for tiden Industriell Kjemi og Bioteknologi på NTNU. Tanberg tilhører gjengen SaSp, som står for Sang og Spell. Her driver han med booking, planlegging, og arrangerer alle konserter med eksterne artister på Samfundet under UKA.

Edgar

Edgar samarbeider med Per, som også er Storsalsbooker, i samråd med deres gjengsjef Linn Marie, resten av SaSp og UKEstyret. Sammen kommer de fram til konsertprogrammet for UKA-23. 24-åringen utdyper:

  • Det vil si tenke på hvilke artister som vi vil ha hos oss, ha dialog med eksterne artister/band og deres agenter, forhandle pris og andre kontraktsvilkår, samt få det til å passe inn i den store kabalen med arrangement!

Tanberg forteller i tillegg at det vil være konsert nesten hver dag under UKA, som for Edgar betyr tidlige morgener for lydprøver og sene kvelder på konserter. Her skal han sørge for at alt går som det skal, enten som vakt for SaSp eller i form av å være tilgjengelig ellers.

Forhåpentligvis blir det mulig å kikke litt på konserten, og hjelpe til fra showslutt og helt frem til artisten har curfew. Alt i alt mye variert og samarbeid med andre gjenger!

Andre nyheter

Vi vil gjerne lagre informasjon om hvordan du bruker nettsiden vår.
Les mer