Møt Samfundets musikalske gjenger

Foto: foto.samfundet.no

Gjør deg klar for folkefest!

Publisert:  15.09.2023

Pirum Old Boys

Mannskoret Pirum Old Boys oppsto så tidlig som UKA-77, og nå er de tilbake for å opptre på UKA-23. Etter to år på sjøen har gjengen med seg en musikal av så episke proporsjoner at selv Bjørnstjerne Bjørnson ville trukket lett på skuldrene.

Bli med ut på eventyr med kaptein Gammeltann i "Jakten på en svunnen tid". Sett alle kluter til, trekk kården, puss muskedunderen, heis flagget helt til topps og fyr av kanonen sammen med oss! Med godt humør og ekte sangglede byr Pirum Old Boys på en gøy og stemningsfull sangopplevelse.

Strindens 23:59

Tiden dere alle har ventet på. Konserten dere alle har ventet på. Gjengen dere alle har ventet på. Strindens har sitt utspring fra Studentersamfundet i Trondheim og er et studentorkester som primært spiller dixiejazz, men også musikk i nær sagt alle sjangre.

Fransk aften med S. Møller Storband

Har du noen gang smakt på en vin og tenkt “Denne vinen passer særdeles bra til en klassisk ballade fra 1938 skrevet av Glenn Miller som ble lagt til i Grammy Hall of Fame i 1991, nemlig Moonlight Serenade…”?

S. Møller gjør det i alle fall, og i ånden av dette inviterer UKA og S. Møller til en særdeles god kveld med storbandmusikk og vinsmaking. Her vil du føle deg transportert direkte til Frankrike. Dette blir en romantisk kveld med god musikk, god vin, og ikke minst god stemning.

Pirum

De er kjent for sin uovertrufne sjarm og ekstraordinære musikalitet. 6. oktober vil de gjøre seg klare for å innta storsalen med den spektakulære UKEkonserten. UKEkoret Pirum er et av UKAs mest elskede og talentfulle kor. Med sin blendende vokalharmoni og en unik evne til å underholde publikum, har Pirum en fast plass i hjertene til Trondheims innbyggere. De har en lang historie med å levere spektakulære konserter som berører og begeistrer sitt publikum. Ikke gå glipp av denne enestående muligheten til å oppleve Samfundets stolte mannskor.

Leisure Suit Lovers spiller disco på norsk

Kjenner du discosuget? Om Silent disco ikke ble groovy nok, eller du rett og slett trenger litt mer funk i hverdagen: Her har du løsningen. Samfundets helt egne discogruppe Leisure Suit Lovers spiller i Storsalen 21. oktober! Leisure Suit Lovers er en gruppe bestående av vokal, kor, blåserekke og komp. Gruppa teller fjorten medlemmer – det er flere medlemmer til å bidra med discofølelse enn selv legendariske Earth, Wind & Fire kan skilte med. Ikledd sine hvite dresser og paljettkjoler skal Leisure Suit Lovers spille norske klassikere på discovis.

Candiss i Storsalen

21 damer i rosa snekkerbukser er klare for å gi publikummerne en utradisjonell og ellevill koropplevelse. Candiss springer ut av Trondhjems Kvinnelige Studentersangforening, så det er ingen tvil om at damene har stålkontroll på det musikalske. Men ikke nok med det - show og scenesjarm er garantert fra det øyeblikket publikum får øye på de rosa antrekkene.

Folkfusion inferno

Folkfusion inferno er konserten hvor Snaustrinda spelemannslag og Samfundets Fusion Orkester allierer seg for å skape en festaften av de sjeldne i storstua til det runde røde. Feler møter fusionbass, fløyter møter synther, og trekkspill møter den villeste blåserekka. Folkemusikkens fortryllende, fjetrende melodier kombineres med fusionbandets finesse og finslipte løp og linjer. Hele 40 mann skal opp på scenen for å skape en ny sjanger. Dette er en sjanger som tar det beste fra to musikalske verdener og sender det til nye høyder.

Tur i tunnelen

Søndag 8. oktober inviterer Kjellerbandet og KUP (Kunst Under Press) både store og små til ablegøyer i Storsalen. Det skal bli et både dumt og deilig eventyr med Knudsen og Ludvigsen som bakteppe. Finner de kua i tunnelen og grevlingen i taket? Kanskje det til og med kommer en konge? Det finner du ut av om du besøker Storsalen.

Andre nyheter

Vi vil gjerne lagre informasjon om hvordan du bruker nettsiden vår.
Les mer