Prøv deg som plakatdesigner

Nå har du muligheten til å ta del i utformingen av UKAs visuelle preg i form av plakatdesign!

Publisert:  15.08.2023
Tekst:  Mia Aspholm

Hver UKE og UKErevy har en plakat, og UKA-23 er intet unntak! Plakaten som vinner vil i evig tid stå som et symbol på både UKA-23 og UKErevyens 110-årsjubileum. Derfor håper vi at du har lyst til å prøve deg som plakatdesigner!

Hvert UKEår holdes en åpen konkurranse for å lage plakaten til årets UKErevy, der alle har mulighet til å delta. Tidligere vinnere og deltakere er alt fra studenter og UKEfunksjonærer til profesjonelle kunstnere. Tradisjonen tro er UKEnavnet hemmelig frem til 4. oktober og legges derfor til på plakaten etter at vinneren er valgt. Juryen som plukker ut vinneren består av Kultursjef, Revysjef, Nestleder Kultur og Art Director i UKA. Konkurransen er en flott tradisjon som gir unge kunstnere og grafiske designere muligheten til å sette sitt preg på UKA.

UKA-23 markerer et viktig punkt i festivalens historie. UKA går snart inn i en ny tid med et nytt bygg, og det gamle vil kjenne konsekvensene av det nye. Vi er på jakt etter en plakat med blikkfang som gjenspeiler dette. Sammen ønsker vi å feire tiden som har vært, og tiden som kommer, samt illustrere våre optimistiske forventninger til fremtiden. UKErevyen har lang historie, og vi ønsker å markere årets 110-årsjubileum med et brak!

Dekknavnet du skal bruke på forslaget ditt er «,kåMMa,».

Send inn ditt bidrag i A2-format til revyplakatkonkurransen@uka.no innen 1. september klokken 23:59, og få muligheten til å skrive deg inn i historien som plakatdesigner for UKA-23!

Plakaten vil selges på Samfundet og i UKEbutikken under hele UKA. Alle bidrag som sendes inn eies av UKA-23. UKA-23 kan i samråd med kunstner gjøre endringer, trekke fra eller legge til elementer på UKEplakaten, herunder blant annet legge inn UKEnavnet. Vennligst merk deg at det kan bli gjort endringer i fargevalg. Dersom du tegner digitalt, så anbefaler vi å bruke layers flittig.

Andre nyheter

Vi vil gjerne lagre informasjon om hvordan du bruker nettsiden vår.
Les mer