Ukens UKEfunk: Frøy Elisabeth Hamstad

"Gjennomsnittlig nyser jeg alt fra 8-12 ganger per nyserunde. På det meste nøs jeg 22 ganger på rad"

Publisert:  18.04.2023

Hils på Frøy - en av våre fantastiske fotografer!

Frøy

Frøy Elisabeth Hamstad er 25 år og kommer fra Trondheim, vår kjære festivalby. Hun studerer Kunstfoto ved Norsk Fotofagskole, og brenner for å ta bilder.

Hamstad tilhører Film- og fotogjengen, også kjent som FoF. Hennes rolle i UKA er å fotografere de mange spennende arrangementene som skjer både før og under UKA. Dette har hun et relativt avslappet forhold til:

  • Det er egentlig veldig lite jeg synes er stressende. Men det har vært en del ganger hvor jeg har tatt bilder og management til artisten kan være litt vrien. Ellers så er det fryd og gammen.

Ukene hennes varierer i stor grad etter hvor mange oppdrag hun får. Normalt sett er det tre til fem oppdrag per uke, hvor hun knipser bilder av alt fra konserter, komedieshow og foredrag. Etter dette setter hun seg ned for å redigere bildene, før de blir lastet opp på nettsiden til UKA for alle til å se.

Hamstad forteller at følgende er det beste med vervet hennes:

  • At jeg får muligheten til å være fotograf på masse flotte og spennende arrangement! Har vært fotograf for UKA noen ganger nå og har fått gjort så mye gøy som jeg aldri ville få opplevd ellers (tok bilder av Sigrid i Dødens Dal i UKA-19… elsk….)

Det hun gleder seg mest til under UKA-23 er alle de spektakulære konsertene hun får mulighet til å oppleve.

Andre nyheter

Vi vil gjerne lagre informasjon om hvordan du bruker nettsiden vår.
Les mer