Ukens UKEfunk: Mathilde Lædre

"Jeg har svart belte i taekwon-do"

Publisert:  26.04.2023

UKA vil i oktober bestå av 2000 frivillige studenter som alle har hver sin unike historie. Ukens UKEfunk gir deg et innblikk i hvem folkene bak UKA virkelig er.

Hils på Mathilde Lædre - Key Account Manager for Equinor!

Mathilde er 25 år og kommer fra selveste Trondheim. Hun studerer industriell økonomi og teknologiledelse (Indøk) på NTNU. I UKA tilhører hun gjengen Næringsliv, og hennes rolle kalles Key Account Manager (KAM). Her har Mathilde et overordnet ansvar for kundeforholdet med Equinor og oppfølging av deres avtale med UKA. Dette innebærer blant annet å bidra i planleggingen av de mange kule arrangementene som skjer med Equinor under UKA-23.

Mathilde

Næringslivsgjengen er en del av PR-seksjonen til UKA. De har ansvar for samarbeid med eksterne aktører i næringslivet og vil fungere som en bro mellom studentene, UKA og bedriftene. Næringsliv selger profileringsprodukter og arrangementer til bedrifter og organisasjoner. Gjengen har ansvar for å koordinere arrangementer, samt å bestille og planlegge profilering.

Lædre forteller hvorfor hun søkte verv i UKA: KAM-rollen er en kul utfordring. Jeg synes det er gøy å bli kjent med Samfundet, siden jeg ikke har hatt noen verv på der tidligere. Og ikke minst - få oppleve den gode UKEfølelsen som en innsider!

Det hun gleder seg mest til i UKA-23 er å oppleve Norges største kulturfestival som en UKEfunk! Hun har vært student både under UKA-19 og i 2023, så nå som hun har et verv gleder hun seg veldig til å se hvordan det er å oppleve det fra innsiden.

Andre nyheter

Vi vil gjerne lagre informasjon om hvordan du bruker nettsiden vår.
Les mer