NRK P3 Urørt presenterer

Foto: Guro Sommer

NRK P3 Urørt går sammen med UKA for å feire norsk musikk!

Publisert:  28.08.2023

Urørt og Samfundet er ikke akkurat ukjent for hverandre, og i år hedres nettopp dette kjærlighetsforholdet med en norsk konsertkveld uten like. Fredag 20. oktober under UKA-23 inntar Urørt ærverdige Storsalen med en trippelkonsert, og tar med seg både ukjente og kjente ansikt fra Urørtuniverset. Gjør deg klar til allsang til låter fra TØFL, Michelle Ullestad og Rakel i Storsalen.

TØFL er en indiepop-gruppe fra Stavanger. Deres fengende musikk er full av dialekt og sjarm, og konsertene kjennetegnes av turbulent energi og allsang. De er blant annet kjent for sangene “Alle andre får lov”, “Eg e glad i deg” og “Tunneler”. Sistnevnte fikk æren av å være Ukas Urørt i oktober 2018. Gruppen ble etablert i 2015 under navnet Flake. Siden den tid har de sluppet en EP og flere singler. I september 2022 slapp de sitt debutalbum Eg fins, WTF!?, og holdt kort tid etter konsert for et utsolgt Rockefeller i Oslo.

Michelle

Michelle Ullestad, nok et talent fra Vestlandet, kommer også til UKA. I 2019 debuterte hun med den personlige singelen “Åpen igjen”, og har siden den tid kommet med et flertall av vakre singler og EPer. Musikken er preget av behagelige toner og vakre, dype tekster, og i 2022 ble hun av NRK P3 kåret til “Årets Urørt” med låten “Emilie”. Så langt i år har Michelle sluppet to singler: “Jeg vil ha mer” og “ La meg ligge”.

Rakel er en fremadstormende artist fra Tønsberg. Hun skriver kreative tekster om egne erfaringer, og hennes unike uttrykk har fått oppmerksomhet fra P3 Urørt. I hennes diskografi finner du låter å danse, synge og gråte til, og sammen med sitt live-band skal Rakel lage fest i storsalen.

Rakel

Gjør deg klar for en kveld med fengende, relaterbare låter, allsang og god stemning med disse Vestlandsperlene! Billettsalget åpner 29. august kl.12:00 på UKA.no

Andre nyheter

Vi vil gjerne lagre informasjon om hvordan du bruker nettsiden vår.
Les mer