Trønderlegender klare for Dødens dal

Studentenes favoritt er tilbake! 17. oktober er trønderlegendene klare for å lage tidenes fest for nesten 7000 personer i Dødens dal.

Publisert:  30.08.2023

Trønderfest er et arrangement som har en lang tradisjon i UKA. Med seg på laget denne høsten har de D.D.E, Dag Ingebrigtsen og Ælgesæter Tramp & Trøkk, som nå har bestemt seg for å vende tilbake til røttene sine for å skape en uforglemmelig fest i Dødens dal. Ta frem skinnvesten, mokkasinene, fiks barten og gjør deg klar for en heidundrende fest!

D.D.E har i over 30 år skapt musikk som går rett i hjertet på folk og får beina til å trampe i takt med musikken, med sanger som blant annet “Det går likar no” og “Rai-Rai”. Dag Ingebrigtsen er en sann legende innen norsk rock. Hans karakteristiske stemme og energiske sceneopptredener har gjort ham til en av landets mest ikoniske musikere. Med tosifret antall Rosenborg-sanger på samvittigheten har Ingebrigtsen bidratt til å skape både kulturarv og folkefest i trønderhovedstaden.

Ælgesæter Tramp & Trøkk har i over ti år skapt liv og røre i Trøndelag og er forkjempere for den trønderske festkulturen. De omtales som en opplevelse av de sjeldne og har fått tittelen Trondheims Liveste Liveband! Har du lurt på hvordan Abba, AC/DC og Village People høres ut på trøndersk? Da har ÆTT svaret til deg!

Med sine røtter i Trøndelag vil D.D.E, Dag Ingebrigtsen og ÆTT uten tvil levere en konsertopplevelse full av nostalgi. Festivalbesøkende fra hele landet kan forvente seg en konsert som fanger essensen av trøndersk kultur og musikk.

Enten du lengter etter å danse til trøndersk musikk, eller bare ønsker å få et gjensyn med trøndersk musikkhistorie på sitt beste, er Dødens dal stedet å være 17. oktober. Billetter slippes 31. august kl. 12:00 på UKA.no

Dag

Andre nyheter

Vi vil gjerne lagre informasjon om hvordan du bruker nettsiden vår.
Les mer