Ukens UKEfunk: Even Åge Smedshaug

“Jeg har sunget solo på en spellemannsnominert plate”

Publisert:  17.05.2023

Hils på Even - vår huskoordinator!

Even Åge Smedshaug er 24 år og kommer fra Bærum. Han studerer kybernetikk og robotikk på NTNU, og tilhører gjengen Vertskapet Huset. Under UKA er det mye som skjer på Studentersamfundet, og Vertskapet Huset er gjengen som har ansvaret for den operasjonelle driften. Dette innebærer blant annet å ha ansvar for det logistiske og praktiske rundt gjennomføring av festivalen på Huset, i tillegg til sikkerhet. I Vertskapet Huset arbeides det mye med utarbeiding av gode kjøreplaner og sikkerhetsprosedyrer, der gjengen fokuserer på å kunne gi alle en god og trygg publikumsopplevelse.

Even Åge Smedshaug

Som huskoordinator er Even ansvarlig for logistikken og sikkerheten på huset. Det innebærer å sitte leggsjekk, hjelpe til med omrigg, sjekke stempler, samt å ha hovedansvar for kjøreplaner og sikkerhet, i tillegg til å gå daghavende under kjøring.

Når Even forteller hva han synes er best med vervet sitt, legger han stor vekt på engasjementet til alle rundt han. På spørsmål om hvorfor han valgte å søke i verv i UKA svarer Even følgende:

Fordi det er så gøy! Samf er et magisk sted, det meste annet blekner litt i sammenlikning. Også fordi det er spennende å få muligheten til å drive med noe som er veldig forskjellig fra hva jeg gjør på studiet og kommer til å gjøre i en eventuell jobb.

Det er flere ting Even gleder seg til med UKA-23. I tillegg til å gå daghavende på huset, og få muligheten til å sjefe litt, ser han frem til å kjenne litt ekstra på den mye omtalte UKEfølelsen: Å kjenne bølgen av varm svette når jeg går inn i teltet i Dødens Dal: det er UKEfølelsen det.

Andre nyheter

Vi vil gjerne lagre informasjon om hvordan du bruker nettsiden vår.
Les mer