Arif og Stig Brenner klar for å fylle Dødens Dal

Gjør deg klar for en konsertopplevelse du sent vil glemme!

Publisert:  14.08.2023

Arif og Stig Brenner har prydet hitlister og solgt ut konserter landet over. Nå er de klare for UKA! 19. oktober opptrer de for første gang på Norges største kulturfestival.

Stig Brenner (tidligere kjent under pseudonymet Unge Ferrari) har det siste tiåret tatt rollen som en av landets mest nyskapende artister. Med låter som “Balkong”, “BBB” og "Fri", har Brenner vært en gjenganger på norske hitlister. Siden debuten i 2015 har Stig Brenner fylt Oslo Spektrum, stukket av med hedersprisen under P3-gull og blitt nominert til en rekke Spellemannpriser. Suksessen har ført han til store scener landet over.

Arif har blitt en av de virkelig store rap-suksessene i norsk musikk. Han debuterte med EPen “Kom Så Tok Færdiih” i 2012, og vant Urørt-finalen året etter. Med hits som “Hvem er hun", "Alene" og “Hellig” er Arif blitt en egen målestokk når det kommer til norsk hiphop. Oslorapperen har i en årrekke levert låter som dukker raskt opp på topplistene. Med velfortjente nominasjoner til både Spellemann og P3-Gull er det ikke rart at han har blitt populær.

Det er ikke ukjent å se de to rapperne sammen på scenen. De har blant annet jobbet med prosjektet MARS som ble en stor suksess i 2017 og 2018, sammen med Karpe. Til UKA har de med Tyr på support, og han er ingen lettvekter i bransjen. For mange er han likevel et nytt og friskt pust på den norske musikkscenen. Tyr debuterte nylig med musikk på norsk, men har til tross for sin unge alder allerede mange års erfaring fra ulike scener i landet.

Gjør deg klar for en festivalopplevelse du sent vil glemme! Billettene slippes 15. august på UKA.no kl. 12:00.

Andre nyheter

Vi vil gjerne lagre informasjon om hvordan du bruker nettsiden vår.
Les mer