Ukens UKEfunk: Thea Karin Fladby

“Jeg har tatt piercing for veldedighet”

Publisert:  31.05.2023
Tekst:  Ida Guldvog

UKA vil i oktober bestå av 2000 frivillige studenter som alle har hver sin unike historie. Ukens UKEfunk gir deg et innblikk i hvem folkene bak UKA virkelig er.

Hils på Thea Karin Fladby - konsertprodusent for Klubben!

Annethvert år inviterer UKA tre nye og lovende artister til å holde to konserter hver. Hver uke under festivalen gis scenen på Klubben til en ny artist. Dette geniale konseptet kalles UKAs Artist. Fladbys rolle i UKA er å være bindeleddet mellom artistene som kommer til Klubben og de tekniske gjengene på huset. Hun ordner også med alt fra hotell til hva artistene trenger backstage på selve konsertdagen. Under UKA vil hun være artistvert, og skal hente artistene på flyplassen, være med på lydsjekk og være tilgjengelig mens de er på Huset.

Simen

23-åringen har fått oppleve UKA-19 og -21 i løpet av hennes studietid, men har ikke vært frivillig. For henne er UKA, Samfundet og linjeforeningene den hellige treenigheten av studentfrivillighet i Trondheim. Fladby ønsket derfor å kunne få oppleve alle tre. Etter tre år i linjeforeningen, gikk hun over til Samfundet og fikk øynene opp for frivilligheten i UKA: “Jeg har venner i gjengen min på Samfundet som ble tatt opp i 3. opptaket som snakket så varmt og var så gira på alt de skulle gjøre før og under UKA, og det gjorde meg veldig nysgjerrig hva man kunne gjøre som frivillig der. Jeg ønsket også å få være en ordentlig del av det jeg bare hadde fått et lite innblikk i under tidligere UKEr og være en del av noe skikkelig stort og kult.”

Fladby tilhører gjengen SaSp, også kjent som Sang og Spell. Hun forteller at det beste med å være med i UKA er gjengen hun jobber med. “SaSp er en liten, men veldig fin gjeng som jeg har blitt skikkelig glad i på veldig kort tid. Jeg har også fått utvidet musikksmaken min og lært masse om den norske musikkscenen”, forteller Fladby.

Før festivalstart jobber Fladby med forberedelser for artistene. Her jobber hun med å avdekke behov og utfordringer i forkant, før selve showdagen kommer og bandet står der, slik at alle er mest mulig forberedt. Det er kanskje ingen overraskelse at Fladby gleder seg mest til UKAs artist hver tirsdag og onsdag på Klubben: “Det er så kule artister som kommer, og jeg gleder meg til å møte dem og gjøre det jeg kan for å skape noen dødsbra konserter!”.

Andre nyheter

Vi vil gjerne lagre informasjon om hvordan du bruker nettsiden vår.
Les mer