Ukens UKEfunk: Anna Hammer

“Om det tar under 1 time å gå et sted i Trondheim, så går jeg dit. Egentlig også om det tar litt mer enn 1 time”

Publisert:  24.05.2023

UKA vil i oktober bestå av 2000 frivillige studenter som alle har hver sin unike historie. Ukens UKEfunk gir deg et innblikk i hvem folkene bak UKA virkelig er.

Hils på Anna - vår SoMe-ansvarlig!

Anna er 22 år og kommer fra Gjerdrum. Hun var for første gang med på UKA som frivillig i UKA-21, som del av presse-gjengen. Anna forteller at det var en utrolig spennende opplevelse å være med å skape noe av denne størrelsen, for ikke å glemme alle menneskene man får jobbet med. “Det er noe ekstra fint med folk som jobber frivillig,” legger hun til.

Emma

Med et ønske om å være med å skape UKA tidlig i prosessen, søkte Anna på stillingen som ansvarlig for sosiale medier for UKA. Del av motivasjonen hennes til å søke på akkurat denne stillingen var å få mer erfaring innenfor markedsføring, ettersom hun studerer markedsføringsledelse på BI.

Som SoMe-ansvarlig har Anna frihet til å tenke stort og kreativt på hvordan vi best mulig kan markedsføre UKA på sosiale medier. Hun og resten av Markedsføringsgjengen jobber mye i samarbeid med andre avdelinger i UKA. Anna sine arbeidsdager i UKA går ut på å jobbe kreativt, men innebærer også blant annet organisering og planlegging, noe som hun selv sier at hun elsker.

Noe av det Anna ser mest frem til med UKA er å møte og jobbe med så mange forskjellige mennesker, og kjenne på samholdet mellom alle UKEfunkene, på tvers av de forskjellige gjengene. Ikke minst ser hun frem til å være del av å forme UKA, og føle på gleden av å ha utført dette sammen med alle andre UKEfunker.

Andre nyheter

Vi vil gjerne lagre informasjon om hvordan du bruker nettsiden vår.
Les mer